Εντός της επόμενης εβδομάδας σύσκεψη για το θέμα των κυρώσεων

Εντός της επόμενης εβδομάδας έχει προγραμματιστεί σύσκεψη για το θέμα των κυρώσεων, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, προσθέτοντας ότι εντός της Νομικής Υπηρεσίας λειτουργεί ομάδα που παρακολουθεί υποθέσεις διαφθοράς.

Σε αυτήν συμμετέχουν λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, καθώς και λειτουργοί από άλλα Τμήματα της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις στη Βουλή, μετά την παρουσίαση του Προϋπολογισμού της Νομικής Υπηρεσίας για το 2024, ο κύριος Σαββίδης είπε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομίας, για ανασκόπηση της πορείας των υποθέσεων που σχετίζονται με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι η καταχώριση νέων υποθέσεων για τις πολιτογραφήσεις θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που οι συμπληρωμένοι φάκελοι θα οδηγηθούν στη Νομική Υπηρεσία για να τύχουν μελέτης.

Για το ανεξιχνίαστο θανατηφόρο τροχαίο του 2012, ο Γιώργος Σαββίδης είπε ότι ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Νομική Υπηρεσία, όπου τυγχάνει μελέτης από λειτουργό και μόλις ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ /ΜΧ

Φωτογραφία Αρχείου

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοεμβρίου 2023 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
11:25
Συνάντηση με την διεύθυνση του ΟΚΥπΥ θα έχουν οι συντεχνίες των νοσηλευτών
10:23
Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Εμίρης του Κατάρ
09:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
06:36
Η Βόρειος Κορέα θέτει σε τροχιά νέο κατασκοπευτικό δορυφόρο
06:11
Συνελήφθη τούρκος εμπρηστής στην Ελλάδα
06:03
Απογοήτευση Γκουτέρες επειδή δεν εφαρμόζονται αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου
05:58
Στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός Εξωτερικών
05:54
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στους Πρωταθλητές Ευρώπης
05:51
Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός
05:45
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
05:37
26 Μαΐου
Την έντονη αντίδραση της Κυπριακής ομοσπονδίας στίβου έφεραν οι τουρκικές προκλήσεις στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου
21:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.