Εντός της επόμενης εβδομάδας σύσκεψη για το θέμα των κυρώσεων

Εντός της επόμενης εβδομάδας έχει προγραμματιστεί σύσκεψη για το θέμα των κυρώσεων, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, προσθέτοντας ότι εντός της Νομικής Υπηρεσίας λειτουργεί ομάδα που παρακολουθεί υποθέσεις διαφθοράς.

Σε αυτήν συμμετέχουν λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, καθώς και λειτουργοί από άλλα Τμήματα της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις στη Βουλή, μετά την παρουσίαση του Προϋπολογισμού της Νομικής Υπηρεσίας για το 2024, ο κύριος Σαββίδης είπε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομίας, για ανασκόπηση της πορείας των υποθέσεων που σχετίζονται με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι η καταχώριση νέων υποθέσεων για τις πολιτογραφήσεις θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που οι συμπληρωμένοι φάκελοι θα οδηγηθούν στη Νομική Υπηρεσία για να τύχουν μελέτης.

Για το ανεξιχνίαστο θανατηφόρο τροχαίο του 2012, ο Γιώργος Σαββίδης είπε ότι ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Νομική Υπηρεσία, όπου τυγχάνει μελέτης από λειτουργό και μόλις ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ /ΜΧ

Φωτογραφία Αρχείου

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοεμβρίου 2023 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουνίου
Η UNFICYP σε συζητήσεις με ΚΔ για αντιμετώπιση των προκλήσεων στη νεκρή ζώνη
21:00
Κλιματιζόμενοι χώροι για προστασία από καύσωνα σε Δήμους Λατσιών και Στροβόλου
20:46
Αποφυγή ασκήσεων σε υπαίθριους χώρους, εν ώρα καύσωνα, συστήνει ο ΚΟΑ
20:40
ΗΠΑ: 50 δις δολάρια στην Ουκρανία από την περιουσία της Ρωσίας -Πως απαντά η Μόσχα
20:33
Προσηλωμένη η κυβέρνηση στη δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για την καινοτομία
20:27
Βρετανία: Στο ναδίρ η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ
20:01
Με το δεξί θα αρχίσει η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, λέει ο ΥΠΕΣ
19:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 13/06/24
17:32
Ντίνος Έλληνας: «Τα πρώτα 400 κλιματιστικά σε 20 σχολεία, εντός Αυγούστου»
17:20
Συμβόλαια με ΗΠΑ για αγορά μαχητικών F16, υπέγραψε η Τουρκία
17:14
Φόρουμ Ισπανίας -Τουρκίας: Συναλλαγές 20 δις και αιχμές κατά της Κύπρου από Ερντογάν
17:06
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για αύριο -Κίτρινη για απόψε στα ορεινά
16:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.