Κομισιόν: Συνεχίζονται οι εργασίες για τον σχεδιασμό υποστήριξης προς τους Παλαιστίνιους

Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP

Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ευρωπαϊκά χρήματα έχουν εκτραπεί προς ακούσιο σκοπό, τονίζει σε ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά την επανεξέτασή της για την οικονομική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους.

Με αφορμή τη σημερινή δημοσίευση των αποτελεσμάτων της αναθεώρησής της για τη συνεχιζόμενη οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Παλαιστίνη, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημείωσε πως η αναθεώρηση αυτή επιβεβαίωσε ότι οι ισχύουσες διασφαλίσεις είναι αποτελεσματικές.

Είπε ακόμη ότι συνεχίζονται οι εργασίες για τον σχεδιασμό της μελλοντικής υποστήριξης προς τους Παλαιστίνιους ενόψει της μεταβαλλόμενης κατάστασης.

Στην ανακοίνωση της Κομισιόν υπογραμμίζεται ότι η επανεξέταση κατέδειξε ότι οι έλεγχοι της Επιτροπής και οι υφιστάμενες διασφαλίσεις λειτουργούν καλά, ενώ η αναθεώρηση εντόπισε κατάλογο μη εφικτών έργων ύψους 75,6 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα επαναπρογραμματιστούν για τη στήριξη των Παλαιστινίων υπό το φως των νέων προτεραιοτήτων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Μαρία Ψαρά

ΜΒ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοεμβρίου 2023 - 20:40

Τελευταιες Ειδησεις

26 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Οι αναφορές Ματαρέλα για το Κυπριακό
20:31
Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αγροτικό κόσμο
20:13
Αναστέλλεται η απεργία στα νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου
18:23
Κυπριακό και γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο συνομιλιών Κύπρου-Ιταλίας
17:59
Επίσημη υποδοχή του Ιταλού Προέδρου από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:54
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 26/2/24
16:40
Δέσμευση Ελληνικής Κυβέρνησης για αντιμετώπιση φαινομένου "βαπτίσματος" πατατών ως κυπριακών
15:56
Η Τουρκία αξιώνει πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, αλλά μόνο για την Παλαιστίνη...
15:56
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
15:50
Υπέβαλε την παραίτηση της στον Αμπάς η κυβέρνηση της Παλαιστινιακής Αρχής
15:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.