Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιώργο Λώρη (Βίντεο)

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου φιλοξένησε χθες βράδυ (Τρίτη 21 Νοεμβρίου) τους φίλους του Γιώργου Λώρη σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον αείμνηστο ηθοποιό και τραγουδιστή Γιώργο Λώρη.

Μετρώντας 2 χρόνια απουσίας του, οι φίλοι του θυμήθηκαν ωραίες στιγμές του Γιώργου και τραγούδησαν γύρω από το πιάνο τραγούδια που αγαπούσε.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν o Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος, ο Μενέλαος Μενελάου διαπραγματευτής Ε/Κ πλευράς για το Κυπριακό, η ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου και εκ μέρους της οικογένειας, ο Χρίστος Λώρης.

ΦΩΤΟ Θανάσης Τσώκος Μουσική Βραδιά Γιώργου ΛώρηΛ (4)_.JPEG

Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Λιάνα Χαλκιά, Ρεβέκκα Τριμικλινιώτου, Χρίστος Σιαηλής, Μάριος Χριστοφίνης, Ντίμης Μιχαηλίδης,Γιάννος Βαλανίδης,Μπάμπης Αναγιωτός, Πανίκος Τριμικλινιώτης, Άδμητος Πιτσιλλίδης, Βάσος Αργυρίδης.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε σύντομο φιλμάκι για τη ζωή του Γιώργου Λώρη, του αγωνιστή της ειρήνης και του πολιτισμού, του ηθοποιού και τραγουδιστή, του δημοτικού συμβούλου.

ΦΩΤΟ Λ (5).JPEG

Ως ηθοποιός και μουσικός συνεργάστηκε με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για 32 χρόνια από το 1981 μέχρι το 2013, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές, κυπριώτικα σκετς, παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και τηλεοπτικά ψυχαγωγικά προγράμματα.

ΦΩΤΟ Λ. (2).JPEG

ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοεμβρίου 2023 - 12:21

Τελευταιες Ειδησεις

26 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Οι αναφορές Ματαρέλα για το Κυπριακό
20:31
Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αγροτικό κόσμο
20:13
Αναστέλλεται η απεργία στα νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου
18:23
Κυπριακό και γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο συνομιλιών Κύπρου-Ιταλίας
17:59
Επίσημη υποδοχή του Ιταλού Προέδρου από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:54
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 26/2/24
16:40
Δέσμευση Ελληνικής Κυβέρνησης για αντιμετώπιση φαινομένου "βαπτίσματος" πατατών ως κυπριακών
15:56
Η Τουρκία αξιώνει πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, αλλά μόνο για την Παλαιστίνη...
15:56
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
15:50
Υπέβαλε την παραίτηση της στον Αμπάς η κυβέρνηση της Παλαιστινιακής Αρχής
15:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.