Υπουργός Οικονομικών: Αγκάθι για την οικονομία οι πόλεμοι σε Ουκρανία και Γάζα (Βίντεο)

Οι όποιες αποφάσεις για θέματα, όπως η ΑΤΑ και η αναθεώρηση του εθνικού κατώτατου μισθού, πρέπει να λαμβάνονται μέσα στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της διατήρησης της οικονομίας στο θετικό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, έπειτα από την πρώτη συνεδρία της Συμβουλευτικής Οικονομικής Επιτροπής.

Σε παρατήρηση ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις επιμένουν στην ολική επαναφορά της ΑΤΑ, ο Μάκης Κεραυνός είπε ότι πάντοτε θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως ισχύει σε κάθε νέα πολιτική απόφαση και εξέφρασε την ελπίδα ότι μέσα από ειλικρινή και παραγωγικό διάλογο θα υπάρξει σύγκλιση όλων των απόψεων.

Τόνισε πως το μεγαλύτερο αγκάθι στην οικονομία είναι οι πόλεμοι σε Ουκρανία και Γάζα, οι οποίοι, όπως είπε, έχουν πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις και πληθωριστικές πιέσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, Πασκάλ Ντόνοχιου, ο οποίος τον συνεχάρη για την κατάσταση της οικονομίας και την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ/ ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοεμβρίου 2023 - 16:10

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.