Οι πολίτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο Black Friday, λέει ο Μάριος Δρουσιώτης

Οι πολίτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο Black Friday, γι' αυτό και ο θεσμός άρχισε να φθίνει, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης.

Διευκρίνισε πως αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το γεγονός αυτό είναι τα καταστήματα, τα οποία δεν προσφέρουν τις πραγματικές τιμές Black Friday, που αναμένουν οι καταναλωτές.

Διατύπωσε, επίσης, την εκτίμηση, ότι τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια, το Black Friday στην Κύπρο θα είναι απλώς ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Ο Μάριος Δρουσιώτης επισήμανε πως οι εκπτώσεις αρχίζουν 15 μέρες πριν και συνεχίζουν 10 μέρες μετά το Black Friday, ενώ στο εξωτερικό είναι μία μέρα και είναι πραγματικές, γι’ αυτό και ο κόσμος κάνει ουρές.

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Εμπορίου, Κωνσταντίνος Καραγιώργης, είπε ότι οι αρμόδιοι επιθεωρητές συγκεντρώνουν στοιχεία, καταγράφουν δεδομένα και ελέγχουν την αγορά.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Νοεμβρίου 2023 - 20:05

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.