Νέα αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή με κυβέρνηση

Φωτογραφία Αρχείου

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Γενικού Ελεγκτή και της κυβέρνησης, προκαλεί η διαρροή στην εφημερίδα "Αλήθεια", έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης καλείται να επιστρέψει τις αμοιβές που έλαβε για υπερωρίες και επιδόματα, κατά την πενταετία 2013 έως 2018.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ανέφερε ότι το προσχέδιο της έκθεσης εστάλη χθες στην Προεδρία της Δημοκρατίας και ζητήθηκαν σχόλια. "Συνεπώς", πρόσθεσε, "η τελική απάντηση θα δοθεί, αφού μελετηθεί η έκθεση".

Ο κύριος Αντωνίου τόνισε, παράλληλα, πως η διαρροή δεν έγινε από το Προεδρικό.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Γενικός Ελεγκτής κάλεσε τον κύριο Αντωνίου να ρωτήσει τη δημοσιογράφο της εφημερίδας, από πού εξασφάλισε το προσχέδιο της έκθεσης. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έγραψε ότι η δημοσιογράφος γνώριζε ήδη για το περιεχόμενο, όταν αποτάθηκε για σχόλια στον εκπρόσωπο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Ο κύριος Μιχαηλίδης "εισηγήθηκε" στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο να κοιτάξει τα του οίκου του, κατά την έκφραση του, προτού μοιράζει ευθύνες σε άλλους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Νοεμβρίου 2023 - 15:15

Τελευταιες Ειδησεις

04 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
22:00
Διάγγελμα στο λαό θα απευθήνει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε απολογισμό του έργου του μετά από ένα χρόνο στην εξουσία
21:15
Υπουργός Εσωτερικών: Ανάγκη να επανεξεταστεί το καθεστώς της Συρίας
20:54
Ερντογάν: Η Άγκυρα θα σφίξει τον κλοιό γύρω από τους αντάρτες του PKK
19:46
Δικαίωμα στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών θα έχει ο Ντόναλντ Τραμπ
18:21
Νέα επίθεση των Χούθι σε εμπορικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
18:06
Ουκρανός Πρωθυπουργός: Δεν έχουν επηρεαστεί οι παραδόσεις όπλων οι οποίες είναι κρίσιμης σημασίας
17:35
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα στηρίξει την κυπριακή πρωτοβουλία για τη Λωρίδα της Γάζας
17:02
Πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Apple άνω των 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ
16:56
Υπουργός Οικονομικών: Σημαντικά οφέλη για τους καταναλωτές απέφερε η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα
16:22
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 04/03/24
16:11
Η άγνωστη ιστορία του Κάστρου Λα Κάβα - 3 Φεβρουαρίου 2024
15:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.