Επέμεινε ο Σούνακ στα περί αθέτησης συμφωνίας από τον Μητσοτάκη

Photo by SUZANNE PLUNKETT / POOL / AFP

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να ματαιώσει το "τετ α τετ" με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επέμεινε στη θέση ότι είχε συμφωνηθεί με την Αθήνα να μην συζητηθεί το ζήτημα των "Γλυπτών του Παρθενώνα", με την Ελληνική Κυβέρνηση να απορρίπτει ότι υπήρξε τέτοια συμφωνία.

Το πρωί, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος χαρακτήρισε ατυχές γεγονός, την ακύρωση, από τον Βρετανό ομόλογό του, της προγραμματισμένης συνάντησής τους στο Λονδίνο.

Ο κύριος Μητσοτάκης έγινε δεκτός από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και σε σύντομο διάλογο που είχαν, μπροστά στις κάμερες, ανέφερε ότι η ακύρωσή της συνάντησης δεν θα επηρεάσει τις Ελληνο-βρετανικές, σχέσεις σε βάθος χρόνου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΠΑΣ

ΦΙΛ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 15:51

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.