Επίθεση εναντίον του Προέδρου Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο Γενικός Ελεγκτής

Φωτογραφία Αρχείου

Επίθεση εναντίον του προέδρου Χριστοδουλίδη, για το θέμα των συμβούλων που εργοδοτούνται στο Προεδρικό Μέγαρο, εξαπέλυσε ο Γενικός Ελεγκτής.

Μιλώντας ενώπιον της επιτροπής Θεσμών της Βουλής, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης είπε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, παράνομα εργοδότησε άτομα στο Προεδρικό, αναφερόμενος στην περίπτωση γυναίκας αισθητικού.

Σημείωσε ότι ο Πρόεδρος το διαβεβαίωσε πως δεν θα συνεχιστεί η εργοδότηση των ατόμων αυτών, κάτι το οποίο δεν υλοποιήθηκε.

Ο κύριος Μιχαηλίδης υποστήριξε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, με νομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών, θέλει να καλύψει παρανομίες, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει αναδρομικότητα στη νομοθεσία.

Το νομοσχέδιο καθορίζει τα προσόντα των συμβούλων, οι οποίοι πρέπει να έχουν πανεπιστημιακό δίπλωμα, να είναι άνω των 21 ετών και να μην έχουν συγγένεια, μέχρι τρίτου βαθμού, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ή Υπουργούς.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Καπαρής Παναγιώτης

ΑΚΩ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 15:56

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.