Επέκρινε με τη γραβάτα του τον Σούνακ ο βασιλιάς Κάρολος

Photo by Giuseppe CACACE AFP

Φορώντας την αγαπημένη του γραβάτα, με ελληνικές σημαίες, απηύθυνε ομιλία προς τους συμμετέχοντες στην κλιματική διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Ντουμπάι, ο βασιλιάς Κάρολος.

Παρών στη Διάσκεψη ήταν και ο Βρετανός  Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ. Ιστοσελίδες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, χαρακτηρίζουν την "ενδυματολογική επιλογή" του Καρόλου ως επίκριση κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού για την μεταχείριση που επεφύλαξε στον Ελληνα ομόλογο του.

Κατά την ομιλία του, ο Βρετανός μονάρχης σημείωσε ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε «κρίσιμο σημείο καμπής» στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, τόνισε τη σημασία των αποφάσεων που θα ληφθούν και υπογράμμισε ότι η Διάσκεψη αποτελεί ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Πηγή του Παλατιού του Μπάκιγχαμ σημείωσε ότι ο Βασιλιάς Κάρολος φόρεσε την ίδια γραβάτα την περασμένη εβδομάδα προτού κλιμακωθεί η ένταση στις σχέσεις Ελλάδας - Βρετανίας.

Εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, ενώ δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι, πέρα από τη γραβάτα, ο Κάρολος έβαλε στο πέτο γαλανόλευκο μαντήλι...

Πηγή: ΡΙΚ, Θανάσης Γκαβός

ΠΑΧ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Δεκεμβρίου 2023 - 18:16

Τελευταιες Ειδησεις

27 Φεβρουαρίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 27/2/24
11:13
Απέπλευσε η φρεγάτα "Ύδρα" για την Ερυθρά Θάλασσα
10:57
Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη του Ιταλού Προέδρου στην Κύπρο
10:24
Ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών επισφράγισαν τη στήριξη στην Ουκρανία
10:01
Νέο προσχέδιο Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
09:11
Γάζα: Ελπίδες για εκεχειρία μετά τη δήλωση Μπάιντεν
09:01
Σχέδιο «Μπαταρίες για Όλους» προαναγγέλλει ο Υπουργός Ενέργειας
08:58
Χαριλάου: Σοβαρά υπόψη λαμβάνει ο ΟΚΥπΥ την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή
08:54
Ματαρέλα: Η επίλυση του Κυπριακού έχει θεμελιώδη σημασία
08:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
06:15
Ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων" από το ΡΙΚ ΕΝΑ στις 21:00
06:03
Κεντρικό προεκλογικό θέμα στις ΗΠΑ το Μεταναστευτικό
05:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.