ΟΠΑΠ All Star Game: Γιορτή… για όλους!

Η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού αθλητισμού, το ΟΠΑΠ All Star Game, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του απόψε στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στη Λευκωσία. Η 11η «έκδοση» ΟΠΑΠ All Star Game θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης στην εκδήλωση, καλείται το κοινό όπως πάει έγκαιρα στο στάδιο.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, ενώ για μεγάλες οικογένειες ή παρέες υπάρχει η επιλογή αγοράς πακέτου πέντε εισιτηρίων στην τιμή των 20 ευρώ. Τα παιδικά εισιτήρια είναι €1 για παιδιά κάτω των 12 ετών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Omega Channel και ο Super Sport FM 104.0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΟΠΑΠ Κύπρου και η ΚΟΚ έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το κοινό που θα παρευρεθεί στο στάδιο της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσει το υπερθέαμα. Μεταξύ των εκπλήξεων που… γνωστοποιήθηκαν είναι και η επιστροφή των Dunking D! Με τα ακροβατικά τους κόλπα αναμένεται να ξεσηκώσουν πολλές φορές το κοινό κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι προπονητές του φετινού All Star Game θα ήταν οι πρώτοι τρεις προπονητές της Basket League μετά τη 10η αγωνιστική και ο πρωταθλητής της ΟΠΑΠ γυναικών Α’ Κατηγορίας της σεζόν 2022-23. Συνεπώς, οι τέσσερις προπονητές που θα βρεθούν στους πάγκους είναι οι: Ιωάννης Δάμαλης (ΑΠΟΕΛ), Χριστόφορος Λειβαδιώτης (ΑΕΚ), Κάλια Παπαδοπούλου (ΑΕΛ ανδρών), Γιώργος Παλάλας (ΑΕΛ γυναικών).

Team Sizo (προπονητές: Λειβαδιώτης, Παλάλας): Ανδρέας Σιζόπουλος (ΑΕΚ), Τέιβιον Χόλινγκσγουόρθ (ΑΕΚ), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός), Τζίμι Λι Τέιλορ (Ανόρθωσις), Σάρα Ντίκι (ΑΕΛ), Κρις Μερκούρη (ΕΝΑΔ), Γκρέις Στόουν (Αναγέννηση), Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (ΑΕΚ), Ντεμάριους Τζέικομπς (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Βάρσος (Ανόρθωσις), Κωνσταντίνος Πηλακούτας (Αχιλλέας), Γκλεν Έιμπραμ (ΕΝΠ), Βίκτωρας Ιερωνυμίδης (ΠΑΕΕΚ).

«Team Stylianou (προπονητές: Δάμαλης, Παπαδοπούλου): Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Τούκι Μπράουν (ΑΕΚ), Τζόρνταν Σέπερντ (ΑΕΛ), Μιχάλης Κουμής (Κεραυνός), Πέτρα Όρλοβιτς (ΑΕΛ), Νικολέττα Κοντού (Αναγέννηση), Παναγιώτα Θεμιστοκλέους (ΑΠΟΠ), Ντελάνο Σπένσερ (Κεραυνός), Ράεκγουαν Ρότζερς (ΑΠΟΠ), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Έρικ Ριντ (ΕΘΑ), Στέφανος Τίγκας (Κεραυνός), Δημήτρης Γεωργακούδης (ΑΠΟΕΛ), Μάριος Γεωργίου (ΑΕΛ).

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Δεκεμβρίου 2023 - 12:42

Τελευταιες Ειδησεις

28 Οκτωβρίου
Ρωσικές επιθέσεις με κατευθυνόμενες βόμβες στο Χάρκοβο
06:15
Νέα ουκρανική επίθεση στην ρωσική επικράτεια
06:12
Νέες ισραηλινές επιδρομές στο Λίβανο με 21 νεκρούς
05:39
Το Συμβούλιο Ασφαλείας συνέρχεται εκτάκτως κατόπιν αιτήματος του Ιράν
05:36
Την επέτειο του ΟΧΙ τιμά ο απανταχού Ελληνισμός
05:30
Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τιμά η Κύπρος
05:27
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 28/10/24
05:24
27 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
21:12
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα μετά από αίτημα του Ιράν
20:44
Πεζεσκιάν: Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο, αλλά θα δώσουμε αρμόζουσα απάντηση στο Ισραήλ
20:39
Ζημιές σε εγκαταστάσεις σε δυο μυστικές στρατιωτικές βάσεις νοτιανατολικά του Ιράν, προκάλεσε η ισραηλινή επίθεση
20:04
Η Πρόεδρος της Γεωργίας δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των εκλογών
20:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.