Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Καρρά

Κηδεύεται σήμερα στη γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρρας. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Φλόγα, που βοηθά γονείς με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Χθες σε μια πρωτοφανή μαζική εκδήλωση αγάπης, πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών με μπουζούκια και ακορντεόν, συνόδεψαν στην έξοδο από τον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά, η οποία τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Με μία φωνή όλος ο κόσμος που παρέμεινε ώρες στο προαύλιο του ναού, τραγούδησε για να τον αποχαιρετήσει. Η σύζυγος και η κόρη του, συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι ακολούθησαν, ενώ ο κόσμος φώναζε αθάνατος.

Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αποχαιρετίσουν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Περίμεναν για ώρες στη σειρά και σιγοτραγούδησαν επιτυχίες του.

Καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην ίδια πίστα μαζί του, κατέθεσαν στεφάνια και μίλησαν για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Βασίλη Καρρά.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΚΩΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Δεκεμβρίου 2023 - 06:24

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.