Ομόνοια : Λήξαν το θέμα Λοϊζου, προπονήθηκε σήμερα και υπολογίζεται ενόψει Ν.Σαλαμίνας - Καταλυτική η παρέμβαση Παπασταύρου

Θεωρείται λήξαν το θέμα Λοϊζου στην Ομόνοια - Happy end, θα λυθεί ενδο-οικογενειακά, μετά από προσωπικό χειρισμό του προέδρου Παπασταύρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έδωσε το παρών του στη σημερινή προπόνηση, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή, για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Το θέμα που πρόεκυψε θα το χειριστεί η διοίκηση εσωτερικά. Όπως μας ενημέρωσε η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, ουσιαστικά θεωρείται λήξαν, και ότι πρέπει να γίνει θα γίνει εντός και προς τέρψιν της ομάδας. Δεν θα υπάρξει καμία δημόσια τοποθέτηση ξανά, για το όλο ζήτημα. Καταλυτική, προς αίσιο τέλος και όχι στο να πάρει διαστάσεις, η παρέμβαση του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 - 14:55

Τελευταιες Ειδησεις

22 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Νίκος Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι αυτάρκεις
21:01
Ερευνητές εκτιμούν πως η ηλεκτροκίνηση θα μειώσει τις θέσεις εργασίας
21:00
Μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
20:50
Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η ισχυρή έκρηξη στη Μακεδονίτισσα.
20:46
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
19:45
Υπουργός Υγείας: Θετική η κυβέρνηση στην παράταση της κρατικής στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ
18:06
Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας για ΡΙΚ
17:56
Προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων της Ελλάδας στις 28 Φεβρουαρίου
17:08
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 22/2/24
16:19
Τατάρ: Κόκκινη γραμμή η παρουσία Τούρκων στρατιωτών στην Κύπρο
16:15
Δαμιανού: Κατανόηση στις δυσκολίες για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης
15:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.