Νέος θρίαμβος για την Ζααρμπρίκεν, "πέταξε" εκτός και την Αϊντραχτ !!

Η  Ζααρμπρίκεν πήρε... φόρα από την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μπάγερν και πυροδότησε δεύτερη βόμβα, αποκλείοντας με νίκη 2-0 την Άιντραχτ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Άνετα στους «8» η Λεβερκούζεν.

Ηχηρή «σφαλιάρα» για την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας χάνοντας 2-1 σε νοκ-άουτ ματς στην έδρα της Ζααρμπρίκεν της 3ης κατηγορίας!

Μάλιστα, οι τρομεροί γηπεδούχοι -που βρίσκονται στη 15η θέση του πρωταθλήματός τους- έφτασαν στη νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις!

Οι Βαυαροί -που αγωνίστηκαν με αρκετούς βασικούς- προηγήθηκαν στο 16' με τον Μίλερ. Ωστόσο, η Ζααρμπρίκεν δεν… πολυχαμπάριασε. Αρχικά, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1') με τον Σοντχάιμερ. Στο δεύτερο, όχι μόνο άντεξε στην αφόρητη πίεση των φιλοξενούμενων, αλλά (κι ενώ φαινόταν ότι το παιχνίδι θα πάει στην παράταση) πέτυχε και το «χρυσό» γκολ με τον Γκος στο 90'+6'!

Έτσι, η Μπάγερν έχασε ακόμα έναν τίτλο τη φετινή σεζόν, μετά το γερμανικό Σούπερ Καπ, μια εξέλιξη που πιθανότατα καθόλου δεν αρέσει στον Χάρι Κέιν.

Να σημειωθεί ότι η Ζααρμπρίκεν αποτελεί τη μοναδική ομάδα που ούσα στην 4η κατηγορία έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κάτι που έπραξε το 2020 (μετά την επιστροφή στη δράση από τη διακοπή ελέω κορωνοϊού), όταν και αποκλείστηκε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Γκέλα και για τη Φράιμπουργκ, η οποία έχασε 3-1 υποδεχόμενη την Πάντερμπορν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να μειώνει απλώς στο 69' με τον Έγκεσταϊν. Από την άλλη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικράτησε 2-0 στην έδρα της Βικτόρια Κολωνίας.

Έκαναν το «καθήκον» τους οι Ντόρτμουντ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 1-0 υποδεχόμενοι τη Χόφενχαϊμ χάρη στο τέρμα του Ρόις στο 43', ενώ οι «ασπιρίνες» πέρασαν με 5-2 από την έδρα της Σαντχάουσεν συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους τη φετινή σεζόν.

Τα αποτελέσματα της μέρας στο Κύπελλο Γερμανίας για τη φάση των «32»:

  • Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 1-0
  • Σαντχάουσεν-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-5
  • Φράιμπουργκ-Πάντερμπορν 1-3
  • Χόλσταϊν Κιλ-Μαγδεμβούργο 2-2 κ.δ., 3-3 παράταση, 3-4 στα πέναλτι
  • Βικτόρια Κολωνίας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
  • Νυρεμβέργη-Χάνσα Ρόστοκ 2-2 κ.δ., 3-2 παράταση
  • Ζααρμπρίγκεν-Μπάγερν Μονάχου 2-1
  • Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς 3-0

Πηγή: sportfm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Δεκεμβρίου 2023 - 13:04

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.