Ολυμπιακός-Μπάγερν: Για την επιστροφή στις νίκες, στο ντεμπούτο του Πετρούσεφ

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, όπου αναμένεται να παίξει πρώτη φορά ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου (8/12, 21:15, Novasports Prime), για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά τη διπλή εβδομάδα, καθώς ηττήθηκαν 77-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεγάλη αστοχία κυρίως από την περιφέρεια, αλλά και οι λεπτομέρειες στο τέλος έφεραν τη δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Πειραιά, η οποία υποχώρησε στο 6-6 στη βαθμολογία.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ του. Κι αυτό γιατί, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ πιθανό να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής, όπως δήλωσε άλλωστε παραμονές του ματς. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στη δράση. Στο μεταξύ, δεν υπολογίζεται ακόμη και ο επίσης νεοαποκτηθείς Ναζ Μήτρου-Λονγκ, καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου έχει ένα καλό μομέντουμ στην Ευρωλίγκα. Αυτή την στιγμή μετράει τρεις σερί νίκες, έχοντας και εκείνη… σκαρφαλώσει στο 6-6. Τελευταία της ήταν απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Έπειτα από μία συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στην παράταση, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επικράτησε 91-84 εκείνης του Έτορε Μεσίνα.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Μπάγερν θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την αποθεραπεία του και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Από ‘κει και πέρα, αμφίβολοι είναι οι Αντρέας Ομπστ, Λεάντρο Μπολμάρο και Νίκλας Βίμπεργκ. Η συμμετοχή και των τριών θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Δεκεμβρίου 2023 - 11:01

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.