Απάντηση στο λαϊκισμό χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών την αναθεώρηση Fitch (Βίντεο)

Φωτογραφία Αρχείου

Απάντηση στο λαϊκισμό χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός την αναθεώρηση της προοπτικής της κυπριακής οικονομίας από τον Οίκο Fitch από σταθερή σε θετική.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κύριος Κεραυνός είπε ότι η νέα αξιολόγηση, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη προς την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ακόμη μια θετική αξιολόγηση.

Ο κύριος Κεραυνός εξέφρασε παράλληλα ικανοποίηση για την υπερψήφιση των κρατικών νομοσχεδίων για τις εκποιήσεις, προσθέτοντας ότι δίδεται μια ισορροπημένη λύση που θα παρέχει ένα δίκτυ προστασίας στους ευάλωτους δανειολήπτες.

Δίδει παράλληλα, συμπλήρωσε, διέξοδο σε ένα πολύχρονο πρόβλημα που ταλαιπώρησε πολλούς δανειολήπτες.

Ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση ενίσχυσε το θεσμό του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, επισημαίνοντας ότι πλέον θα διαφανεί ποίοι είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΝΠ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2023 - 13:52

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.