Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου και Τσερίου

Κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, όπου νωρίτερα το πρωί σήμερα είχε διασκορπιστεί ποσότητα από τσακίλι, σε σημείο στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου και Τσερίου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας και καθαρισμό του αυτοκινητοδρόμου. Ο αυτοκινητόδρομος έχει καθαριστεί, με την τροχαία κίνηση να συνεχίζει κανονικά, γύρω στις 7:30.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρούνται άλλα σοβαρά προβλήματα, ωστόσο, συστήνεται προσοχή στους οδηγούς αφού λόγω των βροχών του τελευταίου 24ωρου, ενδεχομένως σε διάφορα σημεία οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, και καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2023 - 08:12

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

27 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
06:15
Ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων" από το ΡΙΚ ΕΝΑ στις 21:00
06:03
Κεντρικό προεκλογικό θέμα στις ΗΠΑ το Μεταναστευτικό
05:50
Νέα βήματα για ενίσχυση της Ουκρανίας ανακοίνωσε ο Μακρόν
05:46
Κλειστά σήμερα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
05:42
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 27/2/24
05:33
26 Φεβρουαρίου
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Οι αναφορές Ματαρέλα για το Κυπριακό
20:31
Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αγροτικό κόσμο
20:13
Αναστέλλεται η απεργία στα νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου
18:23
Κυπριακό και γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο συνομιλιών Κύπρου-Ιταλίας
17:59
Επίσημη υποδοχή του Ιταλού Προέδρου από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.