Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία η νέα αναβάθμιση (Βίντεο)

Ψήφο εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία και ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνετή πολιτική της κυβέρνησης , αποτελεί η νέα αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Fitch, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην επαρχία Πάφου, ο κύριος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της δημοσιονομικής υπευθυνότητας, του ισχυρού χρηματοπιστωτικού συστήματος και των συνεχών και τολμηρών μεταρρυθμίσεων το οποίο ακολουθεί η κυβέρνηση.

Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μαζί με την κοινωνία δήλωσε ο πρόεδρος καλώντας και τα κόμματα σε συνεργασία για από κοινού αντιμετώπιση των προκλήσεων. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε παράλληλα τη στάση των κομμάτων για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου των εκποιήσεων.

Μία ισχυρή οικονομία είναι εκείνη πού θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε μια ακόμη πιο στοχευμένη κοινωνική πολιτική και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα όπως η παιδεία και η υγείας , δήλωσε ο Πρόεδρος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2023 - 17:47

Τελευταιες Ειδησεις

23 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024
18:00
Επιστολή Ρώσων ιερέων προς τις ρωσικές αρχές για να παραδοθεί η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι
17:33
Απάντηση Ρωσίας στις νέες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
17:00
Πρόταση για τερματισμό της Τουρκίας ως υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα
16:47
Διμερής συμφωνία ασφαλείας Δανίας - Ουκρανίας
16:36
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 23/2/24
16:28
Υπουργός Εσωτερικών: Οι τροποποιήσεις στα νομοσχέδια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βελτιώσουν τεχνικά ζητήματα
15:50
Υπουργός Δικαιοσύνης: Σημαντική αποσυμφόρηση των φυλακών με το νέο κτήριο το 2026
15:31
Αυξήθηκε ο δείκτης εγκληματικότητας στην Κύπρο. Στην πρώτη θέση τα αδικήματα κατά περιουσίας
14:56
Κατατίθεται σήμερα στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο για μη κρατικά πανεπιστήμια
14:30
Σχέδιο για «την επόμενη μέρα» στη Γάζα μετά το τέλος του πολέμου, παρουσίασε ο Bενιαμίν Νετανιάχου
13:50
Νέα άφιξη 33 παράτυπων μεταναστών από τη Συρία
13:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.