Έκπληξη για τις δηλώσεις στον Φιλελεύθερο, του παραιτηθέντος Πρόεδρου Μιχάλη Μιχαήλ, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ σε ανακοίνωση του, εκφράζει έκπληξη για τις δηλώσεις στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" , του παραιτηθέντος Πρόεδρου Μιχάλη Μιχαήλ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κύριος Μιχαήλ ανέφερε διαφορετικούς λόγους παραίτησης, κατά την διάρκεια συνεδρίας του σώματος στις 14 Φεβρουαρίου, σε σχέση με αυτές τις οποίες επικαλείται στον Φιλελεύθερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει την προσήλωση του στις Αρχές και Αξίες που διέπουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο του Νόμου για το καλώς νοούμενο συμφέρον και πρόοδο του ΡΙΚ.

Ο παραιτηθείς Πρόεδρος ανέφερε στον Φιλελεύθερο, ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι με τη σημερινή σύνθεση του Συμβουλίου, δεν μπορούσε να επιτελέσει το έργο του.

Σημείωσε ότι άτομα, δεν αντιλαμβάνονται πως ασκείται η δημόσια διοίκηση, σε οργανισμούς δημοσίου δικαίου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2023 - 18:25

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Ισραήλ: Η Κνεσέτ αποκλείει την «μονομερή» δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
16:54
Δύο νεκροί σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση στη Δαμασκό
16:02
Η ρωσική δικαιοσύνη θα εξετάσει στις αρχές Μαρτίου προσφυγή της μητέρας του Ναβάλνι
14:47
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.