Γενικός Έφορος Εκλογής: Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η ψηφοφορία (Βίντεο)

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται, απο τις 7 το πρωϊ, η ψηφοφορία για ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οπως δήλωσε ο Γενικός Έφορος Εκλογής Κώστας Κωνσταντίνου, οι  κρατικές υπηρεσίες βρίσκονται από το βράδυ σε επιφυλακή για να αντιμετωπισθούν προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν λόγω των καιρικών συνθηκών, ώστε η διακίνηση των εκλογέων προς τα εκλογικά τους κέντρα να είναι απρόσκοπτη.

Ανέφερε επίσης ότι, λόγω ασθενειών κόβιτ, προέκυψαν κάποια μικρά προβλήματα στις στελεχώσεις των εκλογικών κέντρων, τα οποία επιλύθηκαν με  αντικαταστάσεις.

Ο κύριος Κωνσταντίνου κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα  και να διατυπώσουν με υπεύθυνο τρόπο την επιλογή τους.

Η  ψηφοφορία, πρόσθεσε, μπορεί να παραταθεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εαν παρουσιασθεί μεγάλος αριθμός εκλογέων, κατά την ώρα λήξης της ψηφοφορίας.

Μεταξύ δέκα και δέκα και δεκαπέντε ο Έφορος Εκλογής θα προβεί σε νέες δηλώσεις, στις οποίες θα γίνει αναφορά στο ποσοστό όσων θα ψηφίσουν μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα.

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2023 - 08:26

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Δύο νεκροί σε ισραηλινή πυραυλική επίθεση στη Δαμασκό
16:02
Η ρωσική δικαιοσύνη θα εξετάσει στις αρχές Μαρτίου προσφυγή της μητέρας του Ναβάλνι
14:47
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.