Αντιπαραθέσεων συνέχεια μεταξύ κυβέρνησης και ΑΚΕΛ για το θέμα του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας

Συνέχεια είχε η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΑΚΕΛ για το θέμα του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο κατά την επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.  

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην "Πρώτη Ενημέρωση" διευκρίνισε ότι αυτές οι σύνοδοι θα πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή των δύο ηγετών και των αντιστοίχων υπουργών αναλόγως της ατζέντας της συνόδου. Ο κύριος Λετυμπιώτης υπενθύμισε ότι παρόμοια συμφωνία υπάρχει μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου και προανήγγειλε σύναψη αναλόγων  συμφωνιών και με άλλες χώρες.

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξήγγειλε «κοινές συνόδους των υπουργικών συμβουλίων» Κύπρου-Ελλάδας, σε τακτά χρονικά διαστήματα στην παρουσία του Προέδρου και του Πρωθυπουργού αντίστοιχα.

Σήμερα όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ΔΕΝ θα είναι κοινές συνεδριάσεις των υπουργικών συμβουλίων, αλλά «συναντήσεις αρμοδίων υπουργών και υφυπουργών» αναλόγως της ατζέντας.

Η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει τι από τα δύο ισχύει, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2023 - 13:16

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Απριλίου
Σαφείς οδηγίες για πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου Αβακούμ έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος
15:09
Υπουργός Παιδείας: Υπήρξα μάρτυρας αποκάλυψης μαρτυρίας που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου
14:59
Συνάντηση Μακρόν με Βαρθολομαίο στο Παρίσι
14:57
Λαβρόφ: Η δυτική υποστήριξη στο Κίεβο αυξάνει την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου
13:55
Ιραν: Το πυρηνικό πρόγραμμα εξυπηρετεί μόνο ειρηνικούς σκοπούς
13:09
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
13:00
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Γυμνάσιο Λιβαδιών
12:31
Παραιτήθηκε ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών του ισραηλινού στρατού
12:00
Στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα ετοιμάζει το Ισραήλ
11:24
Πρόεδρος: Δυσάρεστη εξέλιξη όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
11:08
Άγνωστοι απέσπασαν καμπάνα από παρεκκλήσι
10:52
Ελεγκτική: Σε σχέδια εξόντωσης Μιχαηλίδη
09:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.