Σοβαρή υποχώρηση καταγράφεται εκ νέου στις μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών (Βίντεο)

Photo by Fabrice COFFRINI / AFP

Σοβαρή υποχώρηση καταγράφεται εκ νέου στις μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών, καθώς η ελβετική τράπεζα "Credit Suisse" υποχωρεί σε νέα ιστορικά χαμηλά, μετά τη δήλωση του μεγαλύτερου μέτοχου της τράπεζας,της Εθνικής Τράπεζας της Σαουδικής Αραβίας, ότι δεν μπορεί να αυξήσει το δικό της μερίδιο πέραν του 10 τοις εκατό, λόγω ρυθμιστικών θεμάτων .

Όπως μεταδίδεται, η "Credit Suisse" υποχωρεί κάτω από τα 2 ελβετικά φράγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της."Οι αγορές είναι άγριες. Περνάμε από τα προβλήματα των αμερικανικών τραπεζών σε εκείνα των ευρωπαϊκών τραπεζών, πρώτα από όλα της Credit Suisse", δήλωσε ο Ιταλός τραπεζίτης Carlo Franchini, .

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΚΥΠΕ

ΝΠ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2023 - 20:44

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
09:54
Έκρηξη σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή της Πύλας
09:10
Χωρίς νερό σήμερα περιοχές στη Λεμεσό λόγω βλάβης
08:58
Υπουργός Εσωτερικών: Νομότυπες οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό
08:47
Πτωτικά κινείται η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές
08:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
06:30
Η Ρωσία αρνήθηκε να καταδικάσει την επίθεση του Ιράν κατά του Ισράηλ
06:05
Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας
06:02
Επαναλειτουργούν σήμερα τα πλείστα σχολεία στο Ισραήλ
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.