Τα στοιχεία της μελέτης για τις ακατάλληλες πολυκατοικίες ζητεί η Επιτροπή Προσφύγων

Την ανάγκη να κατατεθούν τα στοιχεία της μελέτης στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής και να ενημερωθούν οι κάτοικοι των 43 πολυκατοικιών που έχουν κριθεί ακατάλληλες για την κατάσταση του κτιρίου τους, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Κέττηρος.

Διερωτήθηκε γιατί τόσα χρόνια οι μελέτες βρίσκονταν στα συρτάρια του υπουργείου Εσωτερικών. Ο κύριος Κέττηρος τόνισε πως οι προτάσεις του υπουργείου θα πρέπει να εγκριθούν το συντομότερο από το Υπουργικό Συμβούλιο και εξέφρασε τη διαφωνία κατά πόσον ευθύνεται το κράτος για την τιτλοποίηση των συγκεκριμένων διαμερισμάτων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, Ανδρέας Βύρας, ευχαρίστησε τον υπουργό Εσωτερικών για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας και για τις προτάσεις που κατέθεσε στη σημερινή σύσκεψη. Σημείωσε πως οι προτάσεις αυτές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα πρέπει να μετατραπούν σύντομα σε αποφάσεις, με συγκεκριμένες ενέργειες. Ο κύριος Βύρας διαβεβαίωσε ότι η Ένωση Δήμων δεν θα είναι απλός παρατηρητής, αλλά θα συμβάλει έμπρακτα στην υλοποίηση αυτών των αποφάσεων.

ΑΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2023 - 23:01

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Απριλίου
Σαφείς οδηγίες για πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου Αβακούμ έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος
15:09
Υπουργός Παιδείας: Υπήρξα μάρτυρας αποκάλυψης μαρτυρίας που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου
14:59
Συνάντηση Μακρόν με Βαρθολομαίο στο Παρίσι
14:57
Λαβρόφ: Η δυτική υποστήριξη στο Κίεβο αυξάνει την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου
13:55
Ιραν: Το πυρηνικό πρόγραμμα εξυπηρετεί μόνο ειρηνικούς σκοπούς
13:09
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
13:00
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Γυμνάσιο Λιβαδιών
12:31
Παραιτήθηκε ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών του ισραηλινού στρατού
12:00
Στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα ετοιμάζει το Ισραήλ
11:24
Πρόεδρος: Δυσάρεστη εξέλιξη όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
11:08
Άγνωστοι απέσπασαν καμπάνα από παρεκκλήσι
10:52
Ελεγκτική: Σε σχέδια εξόντωσης Μιχαηλίδη
09:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.