Ζήτησε ενημέρωση για τις τράπεζες ο Πρόεδρος. Σε ανοικτή γραμμή Υπουργείο Οικονομικών και Κεντρική Τράπεζα (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης - Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δηλώσεις Από Μέρα Σε Μέρα

Οδηγίες για στενή παρακολούθηση των εξελίξεων στον διεθνή τραπεζικό τομέα, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον υπουργό Οικονομικών και στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ "από Μέρα σε Μέρα", δήλωσε ότι - επί του παρόντος - δεν υπάρχει ανησυχία για το κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, από την αρνητική εξέλιξη με την ελβετική τράπεζα "Κρεντίτ Σουίς".

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνος Ηροδότου βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για τη Σύνοδο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά την οποία θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της ελβετικής τράπεζας.

Ο κύριος Λετυμπιώτης ανέφερε ότι οι εξελίξεις στο διεθνή χρηματοπιστωτικό τομέα συζητήθηκε σε πρωινή σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Στη σύσκεψη - στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας - έγινε ανταλλαγή απόψεων και για σειρά άλλων ζητημάτων, με στόχο την καλύτερη προώθηση της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2023 - 12:46

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 19 Μαΐου 2024
22:00
Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου
21:45
Συνδρομή Ευρωπαϊκής Ένωσης στον εντοπισμό του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου
21:00
Συνεχίζονται οι έρυνες για εντοπισμό του ελικοπτέρου με τον Ιρανό Πρόεδρο
20:31
Οι πρώτες αντιδράσεις για την κατάσταση του Πρόεδρου του Ιράν
20:25
30χρονη έπεσε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από το σύζυγο της
19:21
20χρονος είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών
19:11
Συζητήσεις Ιράν και Ηνωμένων Πολιτειών για αποφυγή της περαιτέρω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
18:50
Συγκεχυμένες πληροφορίες για την τύχη του Ιρανού Προέδρου
16:58
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 19/05/24
16:48
Ουκρανικές αντεπιθέσεις στη Νότια Ρωσία
16:45
Ουγγαρία: Σύγκρουση πλοίων στον Δούναβη, 2 νεκροί και 5 αγνοούμενοι
16:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.