Ζήτησε ενημέρωση για τις τράπεζες ο Πρόεδρος. Σε ανοικτή γραμμή Υπουργείο Οικονομικών και Κεντρική Τράπεζα (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης - Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δηλώσεις Από Μέρα Σε Μέρα

Οδηγίες για στενή παρακολούθηση των εξελίξεων στον διεθνή τραπεζικό τομέα, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον υπουργό Οικονομικών και στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ "από Μέρα σε Μέρα", δήλωσε ότι - επί του παρόντος - δεν υπάρχει ανησυχία για το κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, από την αρνητική εξέλιξη με την ελβετική τράπεζα "Κρεντίτ Σουίς".

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνος Ηροδότου βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για τη Σύνοδο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά την οποία θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της ελβετικής τράπεζας.

Ο κύριος Λετυμπιώτης ανέφερε ότι οι εξελίξεις στο διεθνή χρηματοπιστωτικό τομέα συζητήθηκε σε πρωινή σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Στη σύσκεψη - στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας - έγινε ανταλλαγή απόψεων και για σειρά άλλων ζητημάτων, με στόχο την καλύτερη προώθηση της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2023 - 12:46

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Ιουνίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 23/06/24
05:07
22 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
21:57
Συνελήφθη 30χρονη για υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία
21:10
Τη διεξαγωγή έρευνας για τους φονικούς βομβαρδισμούς σε γραφείο του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα, ζητά ο Μπορέλ
20:37
Ελλάδα: 13 συλλήψεις για την πυρκαγιά στην Άνδρο
19:49
Βρετανία: Η διεύρυνση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία λέει ο Φάρατζ
17:21
Τμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 22/06/24
16:05
Επίσκεψη Υπουργού Γεωργίας στις πληγείσες από πυρκαγιές κοινότητες Λευκωσίας
15:37
Ισραηλινά πλήγματα προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 42 ανθρώπων στην Πόλη της Γάζας
15:20
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στην Άνδρο, σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός
14:45
Foreign office για απειλές Χεζμπολάχ: Οι Βρετανικές Βάσεις δεν έχουν φιλοξενήσει καθόλου ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό
14:06
Επίθεση της Ρωσίας προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας
13:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.