ΗΠΑ: Ανησυχία για την τράπεζα "First Republic"

Η αμερικανική τράπεζα First Republic, η οποία εξυπηρετεί ως επί το πλείστον εύπορους πελάτες, βρίσκεται στο επίκεντρο της ανησυχίας.

Εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι το επόμενο θύμα, από το ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατά τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις στη Γουόλ Στριτ, η μετοχή της τράπεζας κατέγραψε κάθετη πτώση, ενώ τις τελευταίες δέκα ημέρες έχει απωλέσει σχεδόν τα τρία τέταρτα της αξίας της.

Σε μια προσπάθεια να αποτραπούν τα χειρότερα, έντεκα αμερικανικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων οι Bank of America, Citigroup και JPMorgan, ανακοίνωσαν ότι θα χορηγήσουν στην τράπεζα First Republic, ρευστότητα τριάντα δισεκατομμύρια δολάρια.

Την θετική εξέλιξη, επιβεβαίωσαν το υπουργείο Οικονομικών, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και ο Οργανισμός Ασφάλισης Καταθέσεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

AK

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2023 - 06:41

Τελευταιες Ειδησεις

22 Απριλίου
Σαφείς οδηγίες για πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου Αβακούμ έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος
15:09
Υπουργός Παιδείας: Υπήρξα μάρτυρας αποκάλυψης μαρτυρίας που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου
14:59
Συνάντηση Μακρόν με Βαρθολομαίο στο Παρίσι
14:57
Λαβρόφ: Η δυτική υποστήριξη στο Κίεβο αυξάνει την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου
13:55
Ιραν: Το πυρηνικό πρόγραμμα εξυπηρετεί μόνο ειρηνικούς σκοπούς
13:09
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
13:00
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Γυμνάσιο Λιβαδιών
12:31
Παραιτήθηκε ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών του ισραηλινού στρατού
12:00
Στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα ετοιμάζει το Ισραήλ
11:24
Πρόεδρος: Δυσάρεστη εξέλιξη όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
11:08
Άγνωστοι απέσπασαν καμπάνα από παρεκκλήσι
10:52
Ελεγκτική: Σε σχέδια εξόντωσης Μιχαηλίδη
09:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.