Λετυμπιώτης: Καμία ρήξη δεν υπάρχει μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας, αντιθέτως οι σχέσεις ήταν και παραμένουν άριστες

Φώτο - Αρχείου / PIO

Καμία ρήξη δεν υπάρχει μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας, αντιθέτως οι σχέσεις ήταν και παραμένουν άριστες, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Απαντώντας σε όσους είδαν ως ρήξη το διαχωρισμό της Κύπρου από τη στήριξη της Ελλάδας στην τουρκική υποψηφιότητα για εκλογή στη Γενική Γραμματεία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, ο κύριος Λετυμπιώτης είπε ότι η Κύπρος βλέπει θετικά τη βελτίωση των Ελληνο - Τουρκικών σχέσεων.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τις επαφές του στις Βρυξέλλες εξήγησε τη θετική του ατζέντα και τη προσέγγιση για κίνητρο αντί της απειλής, πολιτική που μπορεί, όπως είπε, να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Η προσέγγιση του προέδρου, πρόσθεσε, καθώς και τα αμοιβαία οφέλη που μπορούν να προκύψουν έγιναν κατανοητά και ως προς την περιφερειακή τους διάσταση.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΙΜ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2023 - 09:31

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Χρίστος Ανδρέου: Λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα εν μέσω περιφερειακών εξελίξεων
12:19
Στο Λονδίνο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
12:16
Διεθνής σύνοδος για το Σουδάν αρχίζει σήμερα στο Παρίσι
12:06
Πυροβολισμοί κατά οικίας σε κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου
11:47
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
11:27
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Έκρηξη σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή της Πύλας
09:10
Χωρίς νερό σήμερα περιοχές στη Λεμεσό λόγω βλάβης
08:58
Υπουργός Εσωτερικών: Νομότυπες οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό
08:47
Πτωτικά κινείται η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές
08:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.