Λειτούργησε σήμερα η νέα Δημοτική Αγορά στην Λάρνακα (Φωτογραφίες)

Ο Δήμος Λάρνακας πραγματοποίησε σήμερα την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Νέας Δημοτικής Αγοράς Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας και Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Ανδρέας Βύρας, σε δηλώσεις αναφορικά με την έναρξη της λειτουργίας της Νέας Δημοτικής Αγοράς, εξέφρασε αρχικά την οδύνη και την θλίψη του για το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα. Η σκέψη μας όπως δήλωσε, είναι στις οικογένειες των θυμάτων αλλά το κυριότερο είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο.

Αγορά Λάρνακας 11111.png

Αναφορικά με την έναρξη της Αγοράς, ο Ανδρέας Βύρας ανέφερε πως "σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Λάρνακα, γιατί η παλιά αγορά είχε κατεδαφιστεί το 1996. Ο κ. Βύρας ανέφερε πως το θετικό είναι το ότι εκατοντάδες πολίτες από την Λάρνακα και όχι μόνο επισκέφθηκαν σήμερα την αγορά και έχουν ενθουσιαστεί με τον χώρο. Ένα έργο το οποίο θα δώσει επιλογές στους Λαρνακείς, στους επισκέπτες, αλλά και στους τουρίστες, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τον πολιτισμό μας.

Αγορά Λάρνακας 555 εκωτερική.png

Στον χώρο της Νέας Δημοτικής Αγοράς Λάρνακας υπάρχουν 20 καταστήματα στο ισόγειο. Πέραν από τους παραγωγούς της Λαικής Αγοράς κάθε Σάββατο, στον πρώτο όροφο και στην οροφή θα λειτουργούν δυο εστιατόρια και δυο καφετέριες.

Σήμερα ξεκίνησαν τα 13 από τα 20 καταστήματα και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου - Απριλίου θα λειτουργεί κανονικά.

Αγορά Λάρνακας 333 ισόγειο.png

Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση της εμπορικής δραστηριότητας του Αστικού Κέντρου της Λάρνακας και η ενθάρρυνση της δημιουργίας των νέων επιχειρήσεων.

Αγορά Λάρνακας 333 Εσωτερική.png

Τα εγκαίνια του έργου τελέστηκαν στις 27 Ιανουαρίου 2023 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη επί δημαρχίας Ανδρέα Βύρα.

Η Αγορά, σήμερα θα λειτουργεί από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Πηγή: ΡΙΚ, Σταύρος Χατζησάββας

Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2023 - 12:41

Τελευταιες Ειδησεις

30 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
06:30
Αυστρία: Συντριπτική νίκη της ακροδεξιάς στις εκλογές
06:02
ΗΠΑ: Βαρύς ο απολογισμός των θυμάτων από το πέρασμα του κυκλώνα Έλεν
05:59
Το Ισραήλ έπληξε δεκάδες στόχους στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου
05:54
Ρωσικές επιδρομές με drones εναντίον του Κιέβου
05:47
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 30/09/24
05:42
29 Σεπτεμβρίου
Iρανός Πρόεδρος: Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στο Ισραήλ να επιτίθεται σε χώρες του "Άξονα της Αντίστασης"
21:16
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαυσε τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας- Nέος Αρχηγός ο Θεμιστός Αρναούτης
20:51
Ισραήλ: Οι δυνατότητες ελέγχου και διοίκησης της Χεζμπολλάχ έχουν σχεδόν αποδεκατιστεί
20:41
Στην Τεχεράνη μεταβαίνει αύριο ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας- Θα συναντηθεί με τον Πεζεσκιάν
19:50
Το ακροδεξιό Κόμμα των Ελευθέρων, μεγάλος νικητής στις εκλογές στην Αυστρία
19:12
Χρίστος Ανδρέου: Η σύλληψη του ισοβίτη έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση σωρείας πληροφοριών
18:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.