Υπουργός Εξωτερικών: "Η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι η μόνη που έχει προτείνει κάτι στην παρούσα φάση για το Κυπριακό"

Η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι η μόνη που έχει να προτείνει κάτι στην παρούσα φάση του Κυπριακού, δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνασταντίνος Κόμπος.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος", ο κύριος Κόμπος είπε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι των συνομιλιών και περιμένει την τουρκοκυπριακή πλευρά να έρθει και να καθίσει μαζί της.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Λευκωσίας για εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό, υπογράμμισε ότι έχει προκαλέσει ενδιαφέρον.

Εκείνο το οποίο επιδιώκει η κυπριακή κυβέρνηση, πρόσθεσε, είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να έρθει και η άλλη πλευρά στο τραπέζι των συνομιλιών.

Ερωτηθείς για "φωνές" που ακούγονται περί εισαγωγής νέων ιδεών στο συμφωνημένο πλαίσιο, ο Κωνσταντίνος Κόμπος είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνει αποδεκτό οτιδήποτε εκφεύγει όχι μόνο της διατύπωσης του πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και της ουσίας.Α.Μ / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2023 - 13:02

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουνίου
Αναμένεται η έκδοση Κόκκινης Προειδοποίησης για αύριο
07:25
Η Χαμάς καλεί τις ΗΠΑ να ασκήσουν πίεση στο Ισραήλ
06:04
Συνεχίζεται το πρωί η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα
06:00
Νέα Πορτοκαλί Προειδοποίηση
05:52
Διαχειρίσιμη η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα στην Πάφο
05:47
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 13/06/24
05:41
12 Ιουνίου
Ένα άτομο με κυπριακή υπηκοότητα και δύο εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο στο νέο κατάλογο κυρώσεων
21:49
Και τώρα αποτίμηση απο ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ
21:34
Αρμενία: Βίαια επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση
21:30
Ελλάδα: Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά
21:11
Πρόεδρος: Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει μεγάλη σημασία στο ρόλο που διαδραματίζει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Κυπριακό
21:04
Βρετανός Ύπατος αρμοστής: To Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να υποστηρίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
20:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.