Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο ΡΙΚ ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksii Reznikov (Βίντεο)

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε από το από το ΡΙΚ1 αμέσως μετά το Κεντρικό Τηλεοπτικό Δελτίο Ειδήσεων

Άκρως ενδιαφέρουσα, αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksii Reznikov, ο οποίος πραγματοποίησε μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο προερχόμενος από την Ελλάδα.

Μιλώντας στο ΡΙΚ και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τσιντά ο κύριος Reznikov εξέφρασε αισιοδοξία για νίκη της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία. Η Ουκρανία ζητεί επειγόντως νέα προμήθεια αντιαεροπορικών, αλλά και επιθετικών όπλων, βλέποντας ευνοϊκή αλλαγή στα δεδομένα επί του εδάφους, όπως είπε ο κ. Reznikov. Υπογράμμισε επίσης την έντονη επιθυμία της χώρας του για ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η παραχώρηση επιπρόσθετης στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ήταν στο επίκεντρο της επίσκεψης του κ. Reznikov στην Ελλάδα, ενώ ανάλογο αίτημα υπέβαλε και προς τη Λευκωσία σε συνάντηση με τον ομόλογό του της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα. Η Λευκωσία πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχίσει την στήριξή της προς την Ουκρανία με ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά όχι με στρατιωτική.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΙΚ ΦΩΤΟ -2.jpg

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας πραγματοποίησε επίσκεψη μιας ώρας στις εγκαταστάσεις της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης επικεφαλής ευρύτατης αντιπροσωπείας, και είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ Θανάση Τσώκο και τον Διευθυντή Ειδήσεων Γιάννη Νικολάου, παρουσία του πρεσβευτή της Ουκρανίας στη Λευκωσία Ruslan Nymchyskyi.

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Απριλίου 2023 - 14:53

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Μαΐου
Δεσμοφύλακας σε διαθεσιμότητα για διερεύνηση πειθαρχικού παραπτώματος
18:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
17:52
FT: Η Ευρώπη δεν διαθέτει παρά ένα μικρό κλάσμα των απαιτούμενων δυνάμεων αεράμυνας για προστασία της Ανατολικής Ευρώπης
17:52
Με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
17:45
ΠΟΥ: Ο οργανισμός αντιμετωπίζει "υπαρξιακές απειλές"
17:39
Ισραήλ: Το Κόμμα του Μπένι Γκαντς κατεθέσε πρόταση νόμου για διάλυση της Κνεσσέτ
17:35
Tμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 30/5/24
16:37
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών αντιμετωπίζει «υπαρξιακές απειλές
16:20
Έκτακτη συνεδρία την Παρασκευή στη Βουλή για το λιμάνι Λάρνακας
15:45
Νέες επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού στη Ράφα
15:33
Η Ρωσία αυξάνει τις δυνάμεις της κοντά στην περιοχή του Χαρκόβου
15:00
Πάνω από 83.000 δικαιούχοι του ΓΕΣΥ υποβλήθηκαν σε κάποιου είδους επέμβαση
14:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.