Έφορος Εταιρειών: Αρχίζει η εξέταση των αιτήσεων εταιρειών για αλλαγές στη δομή τους

Έτοιμο να αρχίσει την εξέταση των αιτήσεων εταιρειών για αλλαγές στη δομή τους ώστε να απεγκλωβιστούν από τις τράπεζες είναι το γραφείο της εφόρου εταιρειών.

Μιλώντας στο Τρίτο η έφορος εταιρειών, Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, είπε ότι πρόκειται για πεντακόσιες με εξακόσιες αιτήσεις οι οποίες υπολογίζεται ότι η εξέτασή τους θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Η κυρία Μυλωνά Χρυσοστόμου είπε ότι χθες ενημερώθηκε με επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών για τον χειρισμό του θέματος και από σήμερα το πρωί ετοιμάζεται ομάδα εξειδικευμένων λειτουργών στα θέματα καταχώρησης αλλαγών διευθυντών εγγεγραμμένων γραφείων και άλλων αλλαγών για τις εταιρείες.  Δόθηκε είπε επίσης γνωμάτευση για τον χειρισμό του θέματος από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Υπάρχουν εταιρείες εξήγησε των οποίων ο πραγματικός δικαιούχος είναι άτομο που βρίσκεται στις λίστες κυρώσεων και δεν θα μπορέσουν να προβούν σε αυτές τις αλλαγές.

Η διαδικασία αλλαγών, πρόσθεσε, δεν είναι δύσκολη αλλά επειδή το θέμα είναι πιο ευαίσθητο οι έλεγχοι θα γίνονται με μεγαλύτερη προσοχή.

ΑΜ/ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μαΐου 2023 - 10:12

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.