Πρόγραμμα «Παγκόσμια Ολυμπιακή Κληρονομιά και Ανθρωπισμός στην Πράξη»

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ολυμπισμός στην Πράξη Olympism in Action – Champions of Change Certificate» του Georgetown University, περιλαμβάνει θέματα Ολυμπιακής κληρονομιάς και Ολυμπιακής παιδείας και είναι εμπλουτισμένο με διαλέξεις και σεμινάρια κατανόησης καίριων κοινωνικών προβλημάτων αλλά και δράσεις κοινωνικής καινοτομίας.

Υλοποιείται με την υποστήριξη του θεσμικού συνεργάτη του προγράμματος, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία (ΔΟΑ), και των στρατηγικων συνεργατών, Olympism for Humanity Alliance.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε αρχές ακαδημαϊκής διπλωματίας και προσβλέπει στην ανάδειξη του ανθρωπιστικού και πολιτισμικού μας πλούτου ως εργαλείου εκπαίδευσης και επίλυσης καίριων κοινωνικών προβλημάτων μέσω της προώθησης δράσεων εκδημοκρατισμού, διαπολιτισμικής παιδείας, αλλά και θεσμοθέτηση κουλτούρας ανθρωπισμού, συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής καινοτομίας.

Υποψήφιοι από ευάλωτες ομάδες και υποσχόμενη συνεισφορά στην κοινωνία, μπορούν να διεκδικήσουν μερική η πλήρη υποτροφία, χάρη στη γενναιόδωρή προσφορά των Θεσμικών Υποστηρικτών και Συνεργατών Ecommbx, Costas Papaellinas Organization, Χαραλαμπίδης Κρίστης, PCDN Global, Altius Boutique, Δήμος Λευκωσίας και της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Χορηγός Επικοινωνίας ΡΙΚ.

GREEK (1)[2305843009218428473].png

GREEK (2)[2305843009218428474].png

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2023 - 11:21

Τελευταιες Ειδησεις

16 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
21:53
Σύλληψη γνωστού ποινικολόγου: Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία
21:47
Προσεχώς η συμφωνία για το μέλλον του τερματικού φυσικού αερίου στο Βασιλικό
21:09
Στη Σύνοδο υπουργών του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων για θέματα Πολιτικής Συνοχής, ο Μάκης Κεραυνός
19:07
Η Ήλια Ηροδότου είναι η νέα Κοινοτάρχης Πέρα Πεδίου
19:04
Την έξοδο στις αγορές το επόμενο διάστημα εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών
17:21
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκλογικό αφανισμό κινδυνεύουν οι Τόρις
17:19
Στα €3,1δισ. υπολογίζονται να ανέλθουν οι συνολικές επενδύσεις για την πράσινη μετάβαση στην Κύπρο
17:10
Tμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 16/6/2024
16:48
Χριστοδουλίδης: Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τελειώσει
16:28
Νέο θύμα της ασφάλτου 48 ετών γυναίκα από τη Ρωσία
14:56
Στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ
14:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.