Δίπλα στην Αρχή Ηλεκτρισμού το Υπουργείο Ενέργειας

Η Αρχή Ηλεκτρισμού ήταν για χρόνια σε δυσμενή θέση χωρίς να ευθύνεται, όπως δεν ευθύνονται ούτε και οι εργαζόμενοι σε αυτήν, εξήγησε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Μιλώντας στο Παγκύπριο Συνέδριο της "ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ - ΑΗΚ", ο Υπουργός μίλησε για στροφή του κράτους προς την Αρχή Ηλεκτρισμού, ως του σημαντικότερου παραγωγού ενέργειας.

Υπογράμμισε ότι "τα ήξεις - αφίξεις τελειώνουν", υποσχόμενος σθεναρή στήριξη στον Οργανισμό, ώστε η ΑΗΚ να βρει τη θέση που της αξίζει.

Η γενική γραμματέας της ΠΕΟ, ο γενικός γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ και ο γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ - ΑΗΚ ζήτησαν - μεταξύ άλλων - την επαρκή στελέχωση της Αρχής Ηλεκτρισμού και τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2023 - 14:02

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

14 Ιουνίου
Την τελευταία του πνοή άφησε βρέφος τριών μηνών ψες στο Μακάρειο
14:25
[ΒΙΝΤΕΟ] Ολοκληρώθηκε σήμερα η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα
14:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024
13:32
Ελλάδα: Ο Μητσοτάκης προχώρησε σε περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό
13:12
Tμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/6/2024
12:58
[ΒΙΝΤΕΟ] Φόνος με θύμα γυναίκα από τη Βουλγαρία στην Πάφο
12:24
Απορρίφθηκε η καταγγελία κατά της Χριστίνας Γιαννάκη
11:51
O Νικόλας Ιωαννίδης ο εκλεκτός του Προέδρου για Υφυπουργός Μετανάστευσης
11:43
Νεκρός σε κήπο οικίας στη Σωτήρα άνδρας 76 ετών από την Βρετανία
10:15
Συνάντηση το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας για το θέμα των κλιματιστικών
10:03
Δράση ανέλαβαν το πρωί τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Υπό έλεγχο η φωτιά
09:22
Για εμπρησμό κάνει λόγο ο κοινοτάρχης Κελοκεδάρων
09:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.