ΠΑΣΠ: Δεκάδες οι αναφορές για περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων τα τελευταία έξι χρόνια

Πέραν των τριαντα - πέντε αναφορών, οι οποίες παραπέμπουν σε σοβαρές περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων, έγιναν τα τελευταία έξι χρόνια, ανέφερε στο Τρίτο ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι πολλές από τις καταγγελίες έγιναν μέσω της ανώνυμης πλατφόρμας "red button" και διαβιβάστηκαν στην επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Ο κύριος Νεοφυτίδης σημείωσε, ωστόσο, ότι η Νομική Υπηρεσία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ανώνυμες αναφορές των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι υποθέσεις να μην προχωρήσουν.

Ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι η διετής καθυστέρηση από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας να μελετήσει τη σοβαρότερη καταγγελία χειραγώγησης που αφορά την αναμέτρηση Οθέλλου Αθηαίνου - Αγίας Νάπας, είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι μαρτυρίες και να μην ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.  

Δ.Κ./Κ.Β.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2023 - 10:31

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

12 Ιουλίου
Μη παραδοχή στις κατηγορίες απάντησε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας
12:30
Στεφάνου: Ο Γκουτέρες μας θεωρεί εδώ και χρόνια συνυπεύθυνους για το αδιέξοδο
12:02
Συνάντηση Στάρμερ-Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
12:00
Δεύτερο πρόσωπο αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση MetaMax
11:16
Αφαιρείται το συρματόπλεγμα στην πράσινη γραμμή
11:09
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 12/07/24
11:06
Σειρήνες θα ηχήσουν σε όλες τις πόλεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους
10:33
Πυροβολισμοί εναντίον εταιρείας FOREX στη Λεμεσό
10:29
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης - ΔΗΣΥ
10:02
Αποσύρεται η τεχνητή προβλήτα των ΗΠΑ στη Γάζα
10:00
Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
08:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.