Υπουργός Εργασίας: "Κάποιοι έχουν ήδη αποφασίσει προς μια θετική κατεύθυνση, όσον αφορά την ΑΤΑ και κάποιοι βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία αξιολόγησης των δεδομένων"

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου δήλωσε ότι "κάποιοι έχουν ήδη αποφασίσει προς μια θετική κατεύθυνση, όσον αφορά την ΑΤΑ και κάποιοι βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία αξιολόγησης των δεδομένων".

Μιλώντας στο Δέκατο Τρίτο Οικονομικό Συνέδριο και αναφερόμενος στη μεσολαβητική πρόταση του υπουργείου, είπε ότι "μέσα από ένα συμβιβασμό, κανένας δεν μπορεί να πετύχει όλα όσα θεωρεί ότι είναι σωστά".

Ο κύριος Παναγιώτου τόνισε, επίσης, την ανάγκη για διασφάλιση της σταθερότητας και της εργατικής ειρήνης, που είναι απαραίτητη, όπως είπε, για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο υπουργός Εργασίας εξέφρασε την εκτίμηση ότι, μέσα από την ωριμότητα και τη σοβαρότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά τους κοινωνικούς εταίρους στην Κύπρο, θα υπάρξει σύντομα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΜΒ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2023 - 15:59

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουνίου
Η UNFICYP σε συζητήσεις με ΚΔ για αντιμετώπιση των προκλήσεων στη νεκρή ζώνη
21:00
Κλιματιζόμενοι χώροι για προστασία από καύσωνα σε Δήμους Λατσιών και Στροβόλου
20:46
Αποφυγή ασκήσεων σε υπαίθριους χώρους, εν ώρα καύσωνα, συστήνει ο ΚΟΑ
20:40
ΗΠΑ: 50 δις δολάρια στην Ουκρανία από την περιουσία της Ρωσίας -Πως απαντά η Μόσχα
20:33
Προσηλωμένη η κυβέρνηση στη δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για την καινοτομία
20:27
Βρετανία: Στο ναδίρ η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ
20:01
Με το δεξί θα αρχίσει η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, λέει ο ΥΠΕΣ
19:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 13/06/24
17:32
Ντίνος Έλληνας: «Τα πρώτα 400 κλιματιστικά σε 20 σχολεία, εντός Αυγούστου»
17:20
Συμβόλαια με ΗΠΑ για αγορά μαχητικών F16, υπέγραψε η Τουρκία
17:14
Φόρουμ Ισπανίας -Τουρκίας: Συναλλαγές 20 δις και αιχμές κατά της Κύπρου από Ερντογάν
17:06
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για αύριο -Κίτρινη για απόψε στα ορεινά
16:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.