Α. Καπαρδής στο Τρίτο: Κατήγγειλε συστημική δράση και διαπλοκή αθλητικών με πολιτικούς παράγοντες

"Συστημική δράση και διαπλοκή αθλητικών με πολιτικούς παράγοντες" κατήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Καπαρδής.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τρίτου, "Πρόσωπο Με Πρόσωπο", με αφορμή και την εν εξελίξει έρευνα για κόκκινους φακέλους στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο κύριος Καπαρδής πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι οι ομάδες στην Κύπρο είναι κομματικοποιημένες, συνιστά καρκίνωμα για τον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού σημείωσε ότι η διαφθορά είναι ενδημική στην κοινωνία, αναπόσπαστο μέρος του τρόπου που υπάρχει και λειτουργεί.

Κληθείς να σχολιάσει χθεσινοβραδινές δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα, ο οποίος είχε πει πως "όταν έχεις το δίκαιο με το μέρος σου δεν έχεις τίποτε να φοβάσαι, παρά μόνο καλωσορίζεις τον έλεγχο", ο κύριος Καπαρδής ανέφερε ότι "κάποιος τεκμαίρεται αθώος, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου".Σ.Σ / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2023 - 15:44

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

14 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024
13:32
Ελλάδα: Ο Μητσοτάκης προχώρησε σε περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό
13:12
Tμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/6/2024
12:58
[ΒΙΝΤΕΟ] Φόνος με θύμα γυναίκα από τη Βουλγαρία στην Πάφο
12:24
Απορρίφθηκε η καταγγελία κατά της Χριστίνας Γιαννάκη
11:51
O Νικόλας Ιωαννίδης ο εκλεκτός του Προέδρου για Υφυπουργός Μετανάστευσης
11:43
Νεκρός σε κήπο οικίας στη Σωτήρα άνδρας 76 ετών από την Βρετανία
10:15
Συνάντηση το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας για το θέμα των κλιματιστικών
10:03
Δράση ανέλαβαν το πρωί τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Υπό έλεγχο η φωτιά
09:22
Για εμπρησμό κάνει λόγο ο κοινοτάρχης Κελοκεδάρων
09:03
Στις 10:45 κλείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Ειδικά Σχολεία λόγω καύσωνα
08:51
Επαρχία Λευκωσίας: Θανατηφόρο με θύμα 58χρονο από την Ανθούπολη
07:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.