Το ΑΚΕΛ επικρίνει εκ νέου τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Αριστοτέλους

Επανέρχεται το ΑΚΕΛ στο ζήτημα της μετακίνησης της Άννα Αριστοτέλους στο Γραφείου του Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα, επικρίνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας στη χθεσινή δήλωσή του.

Το ΑΚΕΛ αναφέρει σε ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης επιμένει ότι θα διορίσει σε θέση για ανθρωπιστικά καθήκοντα ένα άτομο που, σύμφωνα με το δικαστήριο, ευθύνεται για παράνομη και απάνθρωπη μεταχείριση ενός ανθρώπου βαριά άρρωστου.

Το ΑΚΕΛ καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού δεν σέβεται, όπως υποστηρίζει, τη μνήμη του Κώστα Παπακώστα, να σεβαστεί τουλάχιστον τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Χθες, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε πει ότι θα έπρεπε πρώτα το ΑΚΕΛ να αναμένει την επίσημη ανακοίνωση γι' αυτή τη μετακίνηση, πριν από την άσκηση οποιασδήποτε κριτικής.

Δ.Κ./Σ.Σ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου 2023 - 13:16

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Πυρκαγιά στην περιοχή Λαπάτσας
14:35
Αντωνίου: Δεν μιλάμε για σχέδιο λύσης, αλλά για προγραμματισμό επόμενων βημάτων
14:33
Μέτρα πρόληψης για προστασία από τα κουνούπια στο Δήμο Λευκωσίας
14:25
Στο Παρίσι η Υπουργός Παιδείας
14:19
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή
14:14
Μητσοτάκης: Τα 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας να γίνουν αφετηρία για καλύτερη Ελλάδα
14:07
Κανονισμούς για ορθολογική διαχείριση αποβλήτων πλαστικών γεωργικής χρήσης ενέκρινε το Υπουργικό
13:55
Αυξάνονται οι φοιτητές από τρίτες χώρες με απόφαση Υπουργικού
13:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
13:00
Υπουργικό Συμβούλιο: Θα ανεγερθούν 703 φοιτητικές κλίνες σε Λεμεσό και Πάφο
12:58
Ελλάδα: Μόνο με ψηφιακό εισιτήριο η είσοδος των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα
12:50
Η στεγαστική πολιτική, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση
11:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.