Ανανεώθηκε η κράτηση πέντε ατόμων για φερόμενη υπόθεση βιασμού τουρίστριας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ανανέωσε σήμερα για έξι μέρες το διάταγμα κράτησης πέντε υπόπτων, δύο ηλικίας 20 και τριών 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον πέντε αλλοδαπών ατόμων οι οποίοι συνελήφθησαν και στις 4 Σεπτεμβρίου οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Σήμερα Τρίτη, εξέπνευσε το διάταγμα κράτησης των πέντε ατόμων και τρία από αυτά οδηγήθηκαν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα και για τους πέντε υπόπτους, για άλλες έξι μέρες.

Εναντίον των πέντε υπόπτων η Αστυνομία διερευνά αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια βίας, εξαναγκασμό σε  διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, σεξουαλική παρενόχληση, απαγωγή και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας. 

Σημειώνεται ότι οι άλλοι δύο ύποπτοι, οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο, νοσούν με κορωνοϊό και βρίσκονται υπό περιορισμό, ωστόσο εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:10

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Σεπτεμβρίου
Εντείνεται η διεθνής αγωνία για την κλιμάκωση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή
18:31
Την αποφασιστικότητά του να εργαστεί για την επανένωση, διατράνωσε ο Πρόεδρος, λέγοντας στον Ερντογάν πως η παρανομία δεν γεννά δίκαιο
18:14
Τίτλοι ειδήσεων: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
18:08
Τη θέση για αναγνώριση της κυριαρχικής ισότητας των Τουρκοκυπρίων επανέλαβε ο Ερσίν Τατάρ
17:53
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 25/9/24
16:04
Έρευνα: Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά
15:40
Σε επίτιμη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κύπρου, αναγορεύεται η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
15:11
Σε επενδύσεις στα κατεχόμενα κάλεσε Τουρκο-αμερικανούς επιχειρηματίες ο Τατάρ
14:47
Βαριές κατηγορίες εναντίον του Ισραήλ εκτοξεύουν Αίγυπτος, Ιράκ και Ιορδανία
13:47
[ΒΙΝΤΕΟ] Πλήγματα «ευρείας κλίμακας» του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο
13:39
Νορβηγία: ‘Eρευνα για την πώληση βομβητών που εξερράγησαν στον Λίβανο
13:26
Εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος στην έξοδο Κοφίνου - Λάρνακας
13:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.