Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κύπρος και Κίνα είναι προσηλωμένες στο διεθνές δίκαιο

Φωτογραφίες / PIO

Κύπρος και Κίνα είναι προσηλωμένες στο διεθνές δίκαιο και στις αρχές που διέπουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκφράζοντας βαθιά εκτίμηση για τη διαχρονική στήριξη της Κίνας στο Κυπριακό και στις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑ24778776.jpg

Σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση στην Πρεσβεία της Κίνας, με αφορμή την εβδομηκοστή - τέταρτη εθνική επέτειο της χώρας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι η εξεύρεση μιας δίκαιης, βιώσιμης και διαρκούς λύσης στο Κυπριακό αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά του και σημείωσε ότι πάντοτε υποστήριζε ότι η επανένωση της νήσου θα είναι προς όφελος όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και ευρύτερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑ 135161.jpg

.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ακόμη την αποφασιστικότητα των δύο κυβερνήσεων να ενισχύσουν περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις και τη μεταξύ τους συνεργασία σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η έρευνα και η καινοτομία, η υγεία και ο τουρισμός.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:35

Τελευταιες Ειδησεις

22 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
21:57
Συνελήφθη 30χρονη για υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία
21:10
Τη διεξαγωγή έρευνας για τους φονικούς βομβαρδισμούς σε γραφείο του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα, ζητά ο Μπορέλ
20:37
Ελλάδα: 13 συλλήψεις για την πυρκαγιά στην Άνδρο
19:49
Βρετανία: Η διεύρυνση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία λέει ο Φάρατζ
17:21
Τμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 22/06/24
16:05
Επίσκεψη Υπουργού Γεωργίας στις πληγείσες από πυρκαγιές κοινότητες Λευκωσίας
15:37
Ισραηλινά πλήγματα προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 42 ανθρώπων στην Πόλη της Γάζας
15:20
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στην Άνδρο, σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός
14:45
Foreign office για απειλές Χεζμπολάχ: Οι Βρετανικές Βάσεις δεν έχουν φιλοξενήσει καθόλου ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό
14:06
Επίθεση της Ρωσίας προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας
13:16
Συνέχεια στην εμπορική αντιπαράθεση Κίνας - Ευρωπαϊκής Ένωσης
13:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.