Στην ανάγκη για καθορισμό κεντρικής πολιτικής αντιμετώπισης των πυρκαγιών αναφέρθηκε ο Στεφάνου

Στην ανάγκη για τον καθορισμό μιας κεντρικής πολιτικής πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών και των άλλων φυσικών καταστροφών, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Φυλλωshιά στην Αγροκηπιά, ο κύριος Στεφάνου υπογράμμισε επίσης ότι η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος παραμένει για το ΑΚΕΛ βασική προτεραιότητα.

Ανέφερε ακόμη ότι είναι πολλά τα περιβαλλοντικά προβλήματα στην περιοχή Αγροκηπιάς – Μιτσερού, που είναι βεβαρημένη από τη λειτουργία βιομηχανιών, λατομείων και μεταλλείων. Είναι γι’ αυτό τον λόγο, πρόσθεσε, που δεν πρέπει να μεταφερθούν στην περιοχή οι ασφαλτικές μονάδες.

Οι μονάδες αυτές, επεσήμανε ο κύριος Στεφάνου, πρέπει να μετακινηθούν από την περιοχή Ιδαλίου, γιατί πραγματικά υποφέρουν οι κάτοικοι, αλλά δεν πρέπει να μεταφερθούν στην περιοχή Αγροκηπιάς- Μιτσερού ή σε κάποια άλλη κατοικημένη περιοχή.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:09

Τελευταιες Ειδησεις

28 Φεβρουαρίου
Η Gazprom στέλνει άλλα 42,4 mcm φυσικού αερίου στην Ευρώπη
10:10
ΣΕΛΚ: Η παρούσα πρόταση για θέσπιση ενιαίας εποπτικής αρχής έχει τρωτά λειτουργικά σημεία
09:45
Αναστέλλεται η απεργία εκπαιδευτικών των Υποστηρικτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας
09:23
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
09:07
Μιχάλης Βορκάς: Απαράδεκτη η απόφαση για σύσταση Ενιαίας Εποπτικής Αρχής
08:38
Μίσιγκαν: Μπάιντεν και Τραμπ κέρδισαν με μεγάλη άνεση τις προκριματικές εκλογές
06:29
ΟΗΕ: Ο λιμός είναι σχεδόν αναπόφευκτος στη Λωρίδα της Γάζας
06:09
Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 5 drones των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα
06:05
Στην Ολλανδία σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
05:56
Ελλάδα: Εκδηλώσεις σε φορτισμένο κλίμα για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη
05:41
Διαφωνία Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για την Ενιαία Εποπτική Αρχή
05:33
Γερμανική φρεγάτα απέκρουσε επίθεση των Χούθι
05:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.