Στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- Σειρά Επαφών

Photo by PIO

Με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών επανέναρξης των συνομιλιών στο Κυπριακό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να έχει σειρά υψηλού επιπέδου επαφών στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί, για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Την Τετάρτη το απόγευμα, θα απευθυνθεί στη Συνέλευση και νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμενων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.

Κατά την παραμονή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Έχουν επίσης προγραμματιστεί συναντήσεις του με αντιπροσωπείες εταιρειών ενέργειας που διατηρούν δικαιώματα ερευνών στην Απολειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος επίσης θα έχει σειρά επαφών, σε διμερές και τριμερές επίπεδο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Στέλλα Μιχαήλ

ΣΤΣ/ΜΒ/ΚΒ

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:59

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουνίου
Αναμένεται η έκδοση Κόκκινης Προειδοποίησης για αύριο
07:25
Η Χαμάς καλεί τις ΗΠΑ να ασκήσουν πίεση στο Ισραήλ
06:04
Συνεχίζεται το πρωί η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα
06:00
Νέα Πορτοκαλί Προειδοποίηση
05:52
Διαχειρίσιμη η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα στην Πάφο
05:47
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 13/06/24
05:41
12 Ιουνίου
Ένα άτομο με κυπριακή υπηκοότητα και δύο εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο στο νέο κατάλογο κυρώσεων
21:49
Και τώρα αποτίμηση απο ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ
21:34
Αρμενία: Βίαια επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση
21:30
Ελλάδα: Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά
21:11
Πρόεδρος: Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει μεγάλη σημασία στο ρόλο που διαδραματίζει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Κυπριακό
21:04
Βρετανός Ύπατος αρμοστής: To Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να υποστηρίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
20:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.