Αναβάλλεται ο σημερινός αγώνας Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας λόγω αποχής των διαιτητών

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως αναβάλλεται ο  σημερινός αγώνας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023/2024, μεταξύ της  Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, μετά από απόφαση των διαιτητών Κατηγορίας Elite να απέχουν από τα καθήκοντά τους από σήμερα μέχρι νεοτέρας.

Η ΚΟΠ παρέλαβε επιστολή από τους διαιτητές, οι οποίοι αναφέρουν πως οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση, λόγω των αλλεπάλληλων επιθέσεων που δέχονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους και επειδή καμία υπόθεση δεν έχει εξυχνιαστεί από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.
Η ΚΟΠ εκφράζει για ακόμη μια φορά την φορά την έντονη ανησυχία της για τις επαναλαμβανόμενες κακόβουλες ενέργειες και τη δημιουργία τρομοκρατίας σε βάρος της διαιτησίας μας.
Η συμπαράστασή μας προς τους ίδιους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους είναι δεδομένη, ευελπιστώντας ότι μέσα από τις έρευνες της Αστυνομίας θα οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η ΚΟΠ ενημερώνει, επίσης, ότι  προχωρεί άμεσα σε διευθέτηση συνάντησης με τους διαιτητές, αλλά και  με  αρμόδιες αρχές του Κράτους, για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των διαιτητών, με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα και τις υποχρεώσεις τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:01

Τελευταιες Ειδησεις

27 Ιουλίου
Θεατές και αθλητές αναγκάστηκαν να φύγουν από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
05:44
Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
05:36
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/07/24
05:04
26 Ιουλίου
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.