Παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος για απόπειρα φόνου 42χρονου στην Ορόκλινη

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, άνδρας ηλικίας 31 ετών, παραδέχθηκε σήμερα ενοχή για την απόπειρα φόνου εναντίον 42χρονου που σημειώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Ορόκλινη κατά την οποία τραυματίστηκε επίσης ένα εξάχρονο αγοράκι.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο, δηλαδή στις 3 Ιουλίου ο κατηγορούμενος, παρά το γεγονός ότι είχε αρχικά παραδεχθεί στην Αστυνομία τα αδικήματα, εντούτοις απάντησε μη παραδοχή σε επτά συνολικά κατηγορίες, επειδή είχε περιληφθεί σε αυτές και η απόπειρα φόνου εναντίον του παιδιού.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, έγινε τροποποίηση του κατηγορητηρίου και αφαιρέθηκε η κατηγορία για απόπειρα φόνου εναντίον του εξάχρονου παιδιού.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 31χρονος παραδέχθηκε ενοχή σε κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου σε βάρος του 42χρονου, απόπειρα φόνου με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του 6χρονου παιδιού, συνωμοσία για φόνο και σε άλλες τέσσερις που αφορούν κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και κατοχή και μεταφορά πυρομαχικών.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την 6η Οκτωβρίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία, έφτασε στη σύλληψη του 31χρονου τρία μόλις 24ωρα μετά την απόπειρα, αφού συνδέθηκε με γενετικό υλικό που απομονώθηκε από προσωπίδα, η οποία εντοπίστηκε στη σκηνή.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος ομολόγησε πως αυτός άνοιξε πυρ στοχεύοντας τον 42χρονο, αναφέροντας πως θα λάμβανε ως αμοιβή ποσό 20 χιλιάδων ευρώ και υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως στο αυτοκίνητο επέβαινε και το εξάχρονο παιδί.

Ο 31χρονος, ενέπλεξε στην κατάθεσή του και άνδρα ηλικίας 35 ετών από τη Σωτήρα, ο οποίος καταζητείται από τις 6 Δεκεμβρίου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:13

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Σεπτεμβρίου
Σε επίτιμη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κύπρου, αναγορεύεται η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
15:11
Σε επενδύσεις στα κατεχόμενα κάλεσε Τουρκο-αμερικανούς επιχειρηματίες ο Τατάρ
14:47
Βαριές κατηγορίες εναντίον του Ισραήλ εκτοξεύουν Αίγυπτος, Ιράκ και Ιορδανία
13:47
[ΒΙΝΤΕΟ] Πλήγματα «ευρείας κλίμακας» του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο
13:39
Νορβηγία: ‘Eρευνα για την πώληση βομβητών που εξερράγησαν στον Λίβανο
13:26
Εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος στην έξοδο Κοφίνου - Λάρνακας
13:12
Γκότσης: Στον «ύψιστο βαθμό» ετοιμότητας η Κύπρος για απομάκρυνση αμάχων
13:06
Τίτλοι ειδήσεων: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
13:00
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/09/24
12:18
Την ετοιμότητα της Κύπρου έναντι των προκλήσεων του μεταναστευτικού εξέφρασε ο Ιωαννίδης
11:38
[ΒΙΝΤΕΟ] Έκκληση Στάρμερ στους βρετανούς υπηκόους να εγκαταλείψουν αμέσως τον Λίβανο
11:26
[ΒΙΝΤΕΟ] Βαφεάδης: Κοντά σε συμφωνία για επέκταση του αεροδρομίου Λάρνακας
08:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.