Πρόεδρος: Δεδομένη η προσήλωση στη διασφάλιση συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης

Η προσήλωση της κυβέρνησης στη διασφάλιση συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης είναι δεδομένη και αμετάκλητη, δήλωσε απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε χαιρετισμό του κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΕΒ, στη Λεμεσό.

Υπογράμμισε πως το τρίπτυχο το οποίο ακολουθεί η κυβέρνηση, περιλαμβάνει τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, ένα σταθερό χρηματοπιστωτικό τομέα και θαρραλέες μεταρρυθμίσεις.

PROEDROS OEB 3.jpg

Διεμήνυσε την ίδια στιγμή, πως όλες οι πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και την επίλυσή χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες, όπως το στεγαστικό, το κυκλοφοριακό και το μεταναστευτικό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒ2.jpg

Απευθυνόμενος στις τράπεζες, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης τόνισε πως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι σε χρονιές όπως η φετινή - κατά τις οποίες τα κέρδη τους είναι αυξημένα - είναι σημαντικό να προβαίνουν σε κινήσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Αναφερόμενος στο σχέδιο φωτοβολταϊκά για όλους, σημείωσε ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες και θα περάσει από το Υπουργικό Συμβούλιο.

οεβ προεδρος.jpg

Ως προς το στεγαστικό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε πως την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου, ο υπουργός Εσωτερικών θα ανακοινώσει συγκεκριμένα προγράμματα με πλάνο τετραετίας.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:25

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.