Οι κοινωνικές κατοικίες πρέπει ανεγερθούν επισημαίνει ο ΔΗΣΥ. Ικανοποίηση ΑΚΕΛ για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών

Το πρωί, πριν από τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, ο ΔΗΣΥ είχε εκφράσει ανησυχία για τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις της κυβέρνησης, αναφορικά με το μεγαλεπήβολο έργο των εξακοσίων κοινωνικών κατοικιών που θα ανεγερθούν στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση είχε σημειώσει ότι, στις παρούσες συνθήκες, το έργο όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσει ή να αργοπορεί, αλλά αντιθέτως να τεθεί ως προτεραιότητα και να επιταχυνθεί.

Είχε αναφέρει, ακόμη, ότι τέτοια έργα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό, αλλά να επιδιώκεται η επέκτασή τους σε όλες τις επαρχίες.

Ικανοποίηση εκφράζει το ΑΚΕΛ για το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών επανήλθε στο θέμα της ανέγερσης εξακοσίων κατοικιών στη Λεμεσό, για φτωχές οικογένειες, με πολιτική δέσμευση για υλοποίηση του έργου.

Ο Άριστος Δαμιανού, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, αναφέρει ότι το Ακέλ θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα, διατηρώντας την πίεση για υλοποίηση αυτής της σημαντικής κοινωνικής πρωτοβουλίας.

Δ.Κ./ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:31

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Στήριξη στην Ουκρανία από τους Τζι-7/ Θα πληρώσει η Μόσχα για την εισβολή στο Κίεβο
22:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Ογκώδεις διαδηλώσεις στο Ισραήλ με αίτημα εκλογές και απελευθέρωση ομήρων
21:43
Δένδιας: «Απειλή η επιβολή της θέλησης ισχυρών κρατών σε γειτονικά τους κράτη»
21:30
Συνεδριάζει το Πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ -Πιθανή πρόοδος για εκεχειρία
21:21
Διαδηλώσεις κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σε ευρωπαϊκές πόλεις
20:28
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Ουκρανών και ρωσόφωνων -Φώναξαν "Όχι στον πουτινισμό"
19:07
Πρ. Κομισιόν: Η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί
18:35
Σταθερή αλληλεγγύη στην Ουκρανία εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία
18:14
Εντός Μαρτίου η πλατφόρμα "Ανακαινίζω -ενοικιάζω" -Δηλώσεις ΥΠΕΣ στο ΡΙΚ
17:52
Κωνσταντίνος Κόμπος: «Η λύση του Κυπριακού δεν αποτελεί σύνθημα, αλλά υπαρξιακό ζήτημα»
17:28
Τατάρ: «Μη θετικές ενδείξεις από τις επαφές της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο»
17:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.