Με τους δύο διαπραγματευτές συναντήθηκε σήμερα η Ολγκίν Κουεγιάρ

Συναντήσεις με τους διαπραγματευτές των δύο πλευρών είχε σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Σύμφωνα με το Κυπέ, το πρωί συναντήθηκε με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή, Μενέλαο Μενελάου, στο πλαίσιο της ενημέρωσής της κατά την πρώτη επίσκεψή της στην Κύπρο.

Η κυρία Ολγκίν Κουεγιάρ έτυχε επίσης ενημέρωσης για τις Τεχνικές Επιτροπές, αλλά η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα θέματα της αποστολής της.

Είχε συνάντηση στα κατεχόμενα και με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ.

Δεν έχει καθοριστεί νέα συνάντηση της απεσταλμένης με τους δύο διαπραγματευτές, πριν από την αναχώρησή της από την Κύπρο.

Eλληνοκυπριακά και τουρκοκυπριακά κόμματα, με κοινό ανακοινωθέν τους, καλωσόρισαν την απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και εξέφρασαν την ελπίδα για επιτυχή έκβαση της αποστολής της.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουαρίου 2024 - 21:44

Τελευταιες Ειδησεις

22 Σεπτεμβρίου
Επίκεντρο διεργασιών για το Κυπριακό η Νέα Υόρκη
21:08
Αντόνιο Γκουτέρες: O Λίβανος θα μετατραπεί σε μία άλλη Γάζα
20:19
Κρίσιμες εκλογές στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας
19:46
Κατηγορήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι οι 10 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Άλφαμεγα
19:20
Ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου
19:19
Ανοικτή μάχη ξεκαθαρίσματος λογαριασμών δηλώνει η Χεζμπολά
18:21
Έντονη ανησυχία ΕΕ για κλιμάκωση στο Λίβανο
18:19
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του ΑΚΕΛ κατά της διαφθοράς
17:37
Εγκληματική η ισραηλινή έφοδος λέει το Al Jazeera
17:35
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε Λεμεσό και Λάρνακα
17:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 22/09/24
16:27
Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
15:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.