Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 15/10/24

Photo by Mariana SUAREZ AFP

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό μετά το μεσημέρι.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία

Λευκωσία: 32°C 18°C 45%

Αεροδρόμιο Λάρνακας: 30°C 21°C 62%

Λεμεσός: 29°C 20°C 57%

Αεροδρόμιο Πάφου: 29°C 20°C 54%

Φρέναρος: 31°C 20°C 61%

Πρόδρομος: 19°C 12°C 86%

Πόλις Χρυσοχούς: 29°C 20°C 62%

ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Οκτωβρίου 2024 - 16:25

Τελευταιες Ειδησεις

15 Οκτωβρίου
Την ετοιμότητά του να αυξήσει την παρουσία στρατιωτών στα νότια σύνορα του Λιβάνου εξέφρασε ο Μικάτι
19:11
Η Χεζμπολά εξαπέλυσε "ομοβροντία ρουκετών" κατά της Χάιφα
18:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
18:00
Εμβόλια αδυνατίσματος για τους παχύσαρκους ανέργους εξετάζει το Λονδίνο
16:37
Στη Νέα Υόρκη τις επόμενες ώρες η καρδιά του Κυπριακού
16:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 15/10/24
16:23
Τμήματα του " THAAD " άρχισαν να φτάνουν από χθες στο Ισραήλ
16:05
Γάζα: 50 νεκροί Παλαιστίνιοι από σφοδρές συγκρούσεις ισραηλινών δυνάμεων-Χαμάς
15:35
Ένοχοι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι από τη Συρία για εμπρησμό ξενοδοχείου
15:21
Τουρκία: Εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει φόρο στις πιστωτικές κάρτες
14:41
Διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα επηρεάσει το ΤΑΕΠ
14:29
[ΒΙΝΤΕΟ] Άνδρας διασώθηκε μετά από 67 ημέρες στον Ειρηνικό
13:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.