Ο ισραηλινός στρατός έπληξε υπόγεια κρύπτη της Χεζμπολάχ στο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έπληξε υπόγεια κρύπτη της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, η οποία περιείχε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που διεξάγονται στο λιβανικό έδαφος, ώστε να πληγούν τα οικονομικά συμφέροντα της σιιτικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο, Ντάνιελ Χαγκάρι, η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε σειρά πληγμάτων ακριβείας, εναντίον οικονομικών συμφερόντων της Χεζμπολάχ. Σημείωσε ότι εκ των πρωταρχικών στόχων, ήταν ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο, το οποίο περιείχε χρυσό και εκατομμύρια δολάρια.

Ο υψηλόβαθμος ισραηλινός στρατιωτικός, σημείωσε πως τα χρήματα αξιοποιούνταν για την χρηματοδότηση των επιθέσεων της Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτωβρίου 2024 - 06:10

Τελευταιες Ειδησεις

22 Οκτωβρίου
Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η "σκόπιμη" αναφορά σε "Ταμείο της συζύγου του Προέδρου" είναι προσβλητική
09:58
Προς ναυάγιο οδεύει η νέα μεσολαβητική προσπάθεια στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
09:28
Εκλογές ΗΠΑ: Δημοσκόπηση σε 7 πολιτείες-κλειδιά, παραμένει αμφίρροπη η μάχη
09:22
Υπουργός Ενέργειας: Το 2027 στην επιφάνεια το κυπριακό φυσικό αέριο
08:39
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024
06:26
Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Ζαπορίζια και Ντονέτσκ
06:21
Η Χαμάς θα διοικείται προσωρινά από επιτροπή που θα εδρεύει στο Κατάρ
06:19
Επικρίσεις Ιράν κατά Μπάιντεν
06:14
Επέκταση ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην συνοικία Ουζάι
06:11
Ο ισραηλινός στρατός έπληξε υπόγεια κρύπτη της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
06:08
Συνέρχεται στις 10 και 30 το Εθνικό Συμβούλιο
06:01
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 22/10/24
05:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.