Τατάρ: Απέρριψε την πρόταση του Προέδρου για παράλληλες συζητήσεις

Photo by Amir MAKAR AFP

Η πρόταση που υπέβαλε στο άτυπο δείπνο της Νέας Υόρκης ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, για τη δημιουργία τριών ξεχωριστών τραπεζιών συζήτησης, απορρίφθηκε στην ολότητά της από τον Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κίπρις", ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων απέρριψε πλήρως την πρόταση, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο συνεπάγεται συνολική διαπραγμάτευση.

Ανέφερε για ακόμη μία φορά, πως δεν υπάρχει κοινό έδαφος μεταξύ των δύο πλευρών και ότι η επόμενη συνάντηση θα πρέπει να είναι στη μορφή "τέσσερα συν ένα", δηλαδή με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Εθνών, της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας, και των "δύο μητέρων πατρίδων" κατά την αναφορά του.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της Βρετανίας, ο Τατάρ ανέφερε ότι ίσως θα μπορούσε να συμμετάσχει ως παρατηρητής σε υπουργικό επίπεδο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΓ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2024 - 13:27

Τελευταιες Ειδησεις

24 Οκτωβρίου
Ο Γκουτέρες ζήτησε από τη Ρωσία "δίκαιη ειρήνη" στην Ουκρανία
17:12
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 24/10/24
16:33
Τουρκία: Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της αιματηρής επίθεσης
16:32
Στην 31η θέση η Κύπρος στον Δείκτη Κράτους Δικαίου
16:29
Λεμεσός: Άγνωστος απέσπασε με τέχνασμα 40.000 δολάρια
15:40
Διχάζει τα κόμματα η εξαγορά ιδιωτικών νοσηλευτηρίων
14:55
Απαγορεύει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης η Βρετανία
13:46
Τατάρ: Απέρριψε την πρόταση του Προέδρου για παράλληλες συζητήσεις
13:19
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
13:00
Πρόεδρος: Η δουλειά της κυβέρνησης φέρνει αποτελέσματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό
12:57
Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης υποβολής φορολογικής δήλωσης
12:32
Διεθνής ανθρωπιστική διάσκεψη στο Παρίσι για τον Λίβανο
12:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.