Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Photo by AFP

Με σφοδρότητα συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο Λίβανο, εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ.

Το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου μετέδωσε ότι πραγματοποιήθηκαν 14 επιδρομές και βομβαρδίστηκαν 6 κτίρια στα νότια προάστια της Βηρυτού, κατόπιν εντολής εκκένωσης των περιοχών αυτών.

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν εξέφρασε στον ισραηλινό ομόλογό του Γιοάβ Γκάλαντ βαθιά ανησυχία, μετά  τις πληροφορίες για πλήγματα εναντίον των λιβανικών ενόπλων δυνάμεων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 στρατιώτες.

Υπογράμμισε την σημασία της λήψης μέτρων για την ασφάλεια των λιβανικών ενόπλων δυνάμεων και των κυανόκρανων της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ.

Η σχετική ανακοίνωση ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε καθώς ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν πραγματοποιεί την 11η περιοδεία του στην περιοχή από τον Οκτώβριο του 2023, με σκοπό την εκεχειρία στη Γάζα και τον περιορισμό της στρατιωτικής κλιμάκωσης των συγκρούσεων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2024 - 10:06

Τελευταιες Ειδησεις

24 Οκτωβρίου
Τιμή στο σεφ Αντρέα Μαυρομμάτη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
09:54
Πάφος: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος μαθητής
09:40
Σε χαμηλούς ρυθμούς οι εμβολιασμοί
09:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
06:40
Σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ και Πάφο
06:31
Οριακό προβάδισμα Τραμπ σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal
06:26
Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο
06:20
Τουρκικοί βομβαρδισμοί σε στόχους του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος
06:16
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 24/10/24
05:54
23 Οκτωβρίου
Τη σημασία του στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ ανέδειξε και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
21:43
Επίθεση ακριβείας εναντίον κτηρίου στη νότια Βηρυτό από Ισραηλινό Στρατό
21:37
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε ανώγειο οικία στη Λεμεσό
20:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.