Διυπουργική σύσκεψη για τις επιθέσεις εναντίον διανομέων

Σύσκεψη αναφορικά με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, με τη συμμετοχή των υπουργών Δικαιοσύνης και Εργασίας και του Αρχηγού της Δύναμης.

 Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Από Μέρα σε Μέρα», ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, σημείωσε πως θα μελετηθούν και θα προωθηθούν μέτρα, τα οποία θα έχουν στόχο την αποτροπή ανάλογων φαινομένων στο μέλλον.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών πλατφορμών διανομής φαγητού και έγινε μια πρώτη συζήτηση όσον αφορά τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν.

Στο μεταξύ, το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού έθεσε υπό εξαήμερη κράτηση, δύο εκ των τριών ατόμων, εικοσι-εννέα και τριάντα-τριών ετών, που συνελήφθησαν για το νέο περιστατικό βίας εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού στη Λεμεσό. Το τρίτο άτομο, είκοσι-ενός ετών, αφέθηκε ελεύθερο.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα, χθες βράδυ, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, και θύμα είναι 28χρονος φοιτητής και διανομέας φαγητού από την Ινδία.

ΑΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2024 - 15:39

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
17:32
Έτοιμες για απεργίες στα ξενοδοχεία ΣΕΚ και ΠΕΟ
17:14
«Όχι» Ζελένσκι σε Γκουτέρες λόγω Πούτιν
17:12
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/10/24
17:09
Ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση το ΡΚΚ
15:41
Διυπουργική σύσκεψη για τις επιθέσεις εναντίον διανομέων
15:37
Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην Χαν Γιούνις με 38 νεκρούς
12:23
Ειδική συνεδρία Υπουργικού Συμβουλίου για την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 25/10/24
11:13
Δολοφονία Ανδρονίκου: Ποινή δια βίου φυλάκισης στον Γιασέρ Αράρ
10:51
Διαπραγματευτής Ε/Κ πλευράς: Η Βρετανία πρέπει να συμμετάσχει στην άτυπη διευρυμένη συνάντηση
09:43
ΣΕΚ και ΠΕΟ καθορίζουν τα επόμενα βήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων
09:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.