Συμφωνία με εργαζομένους στο λιμάνι Λάρνακας ανακοίνωσε η Kition Ocean Port

Έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και η λειτουργία του λιμανιού Λάρνακας έχει επανέλθει στην κανονικότητα αναφέρει σε ανακοίνωση η Kition Ocean Port.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λάρνακας σημειώνει πως "οι εργαζόμενοι της Kition Ocean Port στο Λιμάνι Λάρνακας πραγματοποίησαν απεργία προτάσσοντας συγκεκριμένα αιτήματα". 

Αναφέρει πως "μέσα από εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ Διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων, με ικανοποίηση ανακοινώνουμε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία". 

Σημειώνει ακόμ πως "oι ανησυχίες που εκφράστηκαν από τους εργαζομένους λήφθηκαν υπόψη με ιδιαίτερη προσοχή, και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αντιμετώπισή τους". 

Η Kition Ocean Port αναφέρει πως "εκτιμούμε την αφοσίωση και σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας και δεσμευόμαστε στην εξασφάλιση δίκαιης μεταχείρισης και στη διασφάλιση ευνοϊκών εργασιακών συνθηκών". 

Υπογραμμίζει τη "δέσμευσή της στην απρόσκοπτη και άριστης εξυπηρέτησης λειτουργία του Λιμανιού και σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον".

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2024 - 11:54

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Κίνα: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 44 τραυματίες από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών
07:52
Κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο Καναδάς
07:06
Ειρηνευτική σύνοδο για την Ουκρανία προτίθεται να οργανώσει η Ελβετία
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Σαββάτο 24 Φεβρουαρίου 2024
07:03
Χαμάς: Το σχέδιο του Νετανιάχου για τη Γάζα δεν θα επιτύχει
06:36
Σεμπάστιαν Κουρτς: Ένοχος για ψευδή κατάθεση ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας
06:32
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας
06:14
Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν το λιμάνι της Οδησσού
06:03
Συμβολική επίσκεψη Ούρσουλας στο Κίεβο δύο χρόνια μετά τη ρωσική εισβολή
05:57
Κόλιν Στιούαρτ: Υπάρχει ελπίδα για την επίλυση του Κυπριακού, η οποία ωστόσο φθίνει
05:56
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 24.2.24
05:41
23 Φεβρουαρίου
Κάτω του 50% η πληρότητα των φραγμάτων για τον Φεβρουάριο
21:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.